Abonentky SND lámu rekordy predaja. Máte už tú svoju? Foto: SND/B. Konečný

Abonentky SND lámu rekordy predaja. Máte už tú svoju?

27.06.2016 20:02 | Tlačové správy | SND

Tomu, že abonentné balíčky SND sú medzi divákmi čoraz viac obľúbenejšie nasvedčuje aj fakt, že sa tržby za ich predaj oproti minulému roku zvýšili o sumu 27 612 eur.

Zatiaľ čo v tomto období sa minuloročne tržby za predaj pohybovali na sume 39 605 eur, tento rok sme zaznamenali nárast, ktorý sa ku dnešnému dňu vyšplhal až na 67 217 eur.

Patríte medzi verných fanúšikov Slovenského národného divadla? Nezabudnite, že aj vy máte ešte stále možnosť zakúpiť si divácky obľúbené Abonentky. Ponuka totiž trvá až do 31. júla 2016. Kúpou Abonentky získate:

• Úsporu financií v porovnaní s kúpou vstupeniek na jednotlivé predstavenia
• Svoje obľúbené sedadlo na celú sezónu
• Ročenku SND zadarmo

Prvá z noviniek je určená divákom, ktorí preferujú slobodu vlastného výberu. Balíček To, čo mám rád ponúka divákom možnosť vyskladať si predstavenia z vybraných titulov Činohry, Opery a Baletu SND podľa vlastného vkusu. Druhou z noviniek je balíček Vyrobené na Slovensku zahŕňajúci tvorbu slovenských autorov, ktorých diela rezonovali v slovenskej spoločnosti nielen v minulosti. Balíček Osudové ženy venovaný literárnym hrdinkám svetovej literatúry odhaľuje ženský svet plný lásky, vášne, bolesti a straty, ktorá odhaľuje zákutia a labyrinty psychiky nežnejšieho pohlavia.

Ak patríte medzi divákov, ktorí uprednostňujú komornejšiu divadelnú atmosféru Modrého salónu SND, odporúčame vám balíčky s názvom Poézia v Modrom a Kontroverzný salón. V rámci tejto ponuky si diváci môžu vybrať medzi tematicky netradičnými inscenáciami doplnenými podmanivou hudbou, či inscenáciami napísanými na telo herca, ktoré zahŕňajú kontroverzné témy venované kontroverzným osobnostiam. Poslednou abonentnou novinkou je balíček Antitotal, ktorý prináša netradičnú vzdelávaciu cestu medzi dejepisom, osobnosťami a historickými súvislosťami, pohľad na prisluhovanie režimom významnými umelcami a na ich osudy. Od fungovania jednotlivých režimov až k apokalyptickému chaosu

Okrem noviniek si i túto sezónu môžete vybrať obľúbený balíček Novinky činohry, ktorý obsahuje osem slovenských premiér pôvodných titulov z dielne významných slovenských i svetových režisérov. Divákov so zmyslom pre humor poteší Komediálny balíček obsahujúci repertoárové stálice, či premiérové novinky Činohry a Opery SND z pier majstrov divadelnej komiky.

Komické opery, dramatické opusy, baletná klasika, či vzrušujúca tanečná moderna – aj to nájdete v balíčku Premiéry opery a baletu, ktorý vám zaručí neopakovateľnú premiérovú atmosféru.

Ak patríte medzi tých, ktorí obľubujú veľkolepé diela konkrétnych autorov, balíčky Verdi a Mozart sú práve pre vás. V rámci týchto balíčkov vám ponúkame najdramatickejšie opery talianskeho skladateľa Giuseppe Verdiho a rozmanitý a pestrý výber diel klavírneho génia Wolfganga Amadea Mozarta.

Fanúšikovia Baletu SND sa môžu tešiť na balíček Perly klasického baletu, ktorý zahŕňa obľúbené baletné tituly od klasiky až po modernu plné pôsobivých choreografií a profesionálnych tanečných výkonov. Ani tento rok SND nezabudlo na tých najmenších divákov, ktorým je venovaný balíček Rozprávkové tajomstvá plný čarovných bytostí, ktoré dopomôžu detskému divákovi k pochopeniu fungovania dobra a zla v kontexte čarovného sveta divadelného umenia.

Abonentky si môžete kúpiť v pokladniciach SND do 31. júla 2016. Pokiaľ máte otázky, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle 02/204 72 296 alebo na e-maile: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Abonentky si môžete objednať aj na tomto linku - http://bit.ly/28XUmZY

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.

V nedeľnej televíznej diskusii sa stretnú Peter Pellegrini a Andrej Kiska (VIDEO)

Sú dva týždne pred voľbami a politický súboj sa vyostruje.

Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk

Po troch mesiacoch pilotnej prevádzky Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk.

Polícia obvinila manažéra RTVS zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa (FOTO)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave dnes vzniesol po niekoľko mesačnom vyšetrovaní obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy, informuje polícia.

Kočner priamo cez Haščáka vybavoval, čo sa bude a nebude písať v médiách Penty

To, že s Marianom Kočnerom komunikoval len v právnej rovine, ako sa snažil šéf Penty Jaroslav Haščák vo výpovedi na súde v prípade kauzy vraždy Jána Kuciaka naznačiť, nie je úplne pravda.

Súd rozhodne o pokute 400.000 Kč za reláciu Kauzy Jaromíra Soukupa

Pražský městský soud dnes rozhodne o žalobě televize Barrandov na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Rada televizi loni vyměřila pokutu 400.000 korun za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Kiska ku kompromitujúcemu videu: Fico mi sľuboval pomstu... a už je to akože anonymne tu

Vo štvrtok popoludní dostali redakcie niektorých médií anonymný mail s videom a textom: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“

V RTVS majú avatarov - vedenie spravodajstva si nakreslilo ideálnych redaktorov (FOTO)

Keď už po chodbách nemôžu chodiť skúsení redaktori, lebo z RTVS znechutene odišli, tak si vedenie spravodajstva nejakých nakreslilo.

Herci a ďalšie osobnosti zverejnili otvorený list, v ktorom sa postavili za Michala Havrana

Po vyhlásení novinárov sa za novinára Michala Havrana postavili aj herci, ktorí zverejnili otvorený list.

Na Digital PIE 2020 sa “pobije” 44 agentúr

Registrácia prác do Digital PIE 2020 je uzatvorená. Do súťaže pre digitálnych marketérov sa prihlásilo spolu 44 agentúr so 147 prácami. Z prihlásených agentúr bolo 15 členov ADMA, 6 zo združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia a 23 nezávislých digitálnych agentúr.