Časopis Portál SND od marca so zvýšeným nákladom a rozšírenou distribučnou sieťou

26.02.2013 13:17 | Tlačové správy | SND

Časopis Portál Slovenského národného divadla od začiatku aktuálnej 93. divadelnej sezóny kontinuálne zaznamenáva vysoký záujem zo strany milovníkov kvalitného umenia. Aby sa novinky a zaujímavosti o našej prvej scéne dostali k čo najväčšiemu okruhu divákov a potenciálnych návštevníkov, počnúc marcovým vydaním sa náklad mesačníka zvýšil na 6 000 výtlačkov a zároveň sa rozšírila distribučná sieť o bratislavskú mestskú časť Staré Mesto.

K už tradičným miestam distribúcie časopisu sa tak pridávajú: Miestny úrad Bratislava – Staré Mesto (prvý kontakt, sociálne oddelenie, matrika, Staromestská sieň), Seniorcentrum, Zichyho palác, KC Školská, KC Gaštanová, SC Záhrebská, Poliklinika Mýtna, Komunitné centrum na Heydukovej, Seniorklub Kýčerského, Staromestská knižnica (Panenská, Blumentálska, Karadžičova, Záhrebská, Západný rad), Nemocnica Milosrdní bratia, Nemocnica Mickiewiczova, Letná čitáreň (od mája do októbra), FiF UK, PRF UK, STU BA, Slovenské národné múzeum, Národná banka Slovenska, Galéria mesta Bratislavy, DELL centrála, McDonald's pobočky, Horáreň Horský park, všetky MŠ a ZŠ v pôsobnosti Starého Mesta.

Ani v marcovom vydaní mesačníka nechýba veľký profilový rozhovor, tentoraz so svetoznámym talianskym choreografom a režisérom Massimom Moriconem, v ktorom sa čitatelia dozvedia aj to, ako vzniká nové naštudovanie baletu Romeo a Júlia. Portál Slovenského národného divadla sa zároveň venuje pripravovanej činohernej inscenácii Bratia Jurgovci a prináša aj „pohľad späť" na legendárneho Jozefa Kronera.

S programovým plagátom na dva mesiace a ďalšími informáciami nájdete bezplatne v každom správnom mieste hlavného mesta.

Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

1. Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

Záverečná ôsma séria dramatického fantasy seriálu Hra o tróny získala 32 nominácií na televízne ceny Emmy, čo prekonalo doterajší rekord 27 nominácií, ktoré v roku 1994 mal kriminálny seriál Polícia New York.

Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

2. Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

Na Malte sa pre vraždu novinárky Daphne Caruanovej Galiziovej postavia pred súd traja muži.

3. V Moskve prepustili štyroch policajtov kvôli zadržaniu investigatívneho novinára

Štyria policajti z Moskvy boli prepustení v súvislosti s júnovým zadržaním investigatívneho novinára Ivana Golunova.

Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

4. Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

Novým tajným agentom s označením 007 bude po Danielovi Craigovi prvýkrát v dejinách bondoviek žena a černoška, ​​britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvárny denník Daily Mail, ktorý sa odvoláva na zdroj z filmového priemyslu.

Kampaň s mŕtvym vtákom upozorňuje na masaker v Stredomorí (FOTO)

5. Kampaň s mŕtvym vtákom upozorňuje na masaker v Stredomorí (FOTO)

Nielen na Slovensku ale aj v ČR sa v týchto dňoch objavila nezvyčajná bilbordová kampaň, ktorá ukazuje fotky mŕtvych vtákov.

6. Výzva politikom a političkám: Nezneužívajte tému LGBT v predvolebných kampaniach

Festival Dúhový PRIDE vyvrcholí 20. júla 2019 sprievodom na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. V tejto súvislosti organizátori festivalu vyzývajú slovenských politikov a političky, aby prestali zneužívať tému práv LGBT ľudí v predvolebných kampaniach, hľadali riešenia problémov, ktoré ľudí naozaj trápia a prijali konečne legislatívu pre páry rovnakého pohlavia a ich rodiny.

7. Falošný profil láka od dievčat nahé fotky, film ukazuje ako predátor loví deti na sociálnej sieti (VIDEO)

Ako získať kompromitujúci materiál od neplnoletých osôb, je jednou z tém filmu s názvom Kto je ďalší?, ktorý ide do kín. Film je nakrútený podľa skutočných príbehov zo Slovenska, Kanady a Ruska. Ako námet slúžila aj reálna instagramová stránka, ktorá dodnes funguje.

Ukrajinská televízia 112 bola terčom útoku z granátometu

8. Ukrajinská televízia 112 bola terčom útoku z granátometu

Neznámy útočník v sobotu na sídlo ukrajinskej spravodajskej televízie 112 vypálil strelu z granátometu, nikto zranený nebol, budova ale bola poškodená. Prípad úrady vyšetrujú ako teroristický akt, napísala agentúra AP.

České vydavateľstvo Penty minulý rok prehĺbilo stratu na 83,6 miliónov Kč

9. České vydavateľstvo Penty minulý rok prehĺbilo stratu na 83,6 miliónov Kč

Vydavatelství Vltava Labe Media loni prohloubilo ztrátu z 18 milionů na 83,6 milionu korun. Tržby vydavatele novin Deník klesly zhruba o desetinu na 1,46 miliardy korun. Vyplývá to účetní závěrky společnosti.

DIGI prináša rozprávkové leto a skvelé zľavy

10. DIGI prináša rozprávkové leto a skvelé zľavy

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA si na letné obdobie pripravila zaujímavú ponuku. Výhodné zľavy na prvých 6 mesiacov pre nových zákazníkov, TV + Internet pod jednou strechou, ako aj rozprávková ponuka detských programov pre všetkých.