Časopis Portál SND od marca so zvýšeným nákladom a rozšírenou distribučnou sieťou

26.02.2013 13:17 | Tlačové správy | SND

Časopis Portál Slovenského národného divadla od začiatku aktuálnej 93. divadelnej sezóny kontinuálne zaznamenáva vysoký záujem zo strany milovníkov kvalitného umenia. Aby sa novinky a zaujímavosti o našej prvej scéne dostali k čo najväčšiemu okruhu divákov a potenciálnych návštevníkov, počnúc marcovým vydaním sa náklad mesačníka zvýšil na 6 000 výtlačkov a zároveň sa rozšírila distribučná sieť o bratislavskú mestskú časť Staré Mesto.

K už tradičným miestam distribúcie časopisu sa tak pridávajú: Miestny úrad Bratislava – Staré Mesto (prvý kontakt, sociálne oddelenie, matrika, Staromestská sieň), Seniorcentrum, Zichyho palác, KC Školská, KC Gaštanová, SC Záhrebská, Poliklinika Mýtna, Komunitné centrum na Heydukovej, Seniorklub Kýčerského, Staromestská knižnica (Panenská, Blumentálska, Karadžičova, Záhrebská, Západný rad), Nemocnica Milosrdní bratia, Nemocnica Mickiewiczova, Letná čitáreň (od mája do októbra), FiF UK, PRF UK, STU BA, Slovenské národné múzeum, Národná banka Slovenska, Galéria mesta Bratislavy, DELL centrála, McDonald's pobočky, Horáreň Horský park, všetky MŠ a ZŠ v pôsobnosti Starého Mesta.

Ani v marcovom vydaní mesačníka nechýba veľký profilový rozhovor, tentoraz so svetoznámym talianskym choreografom a režisérom Massimom Moriconem, v ktorom sa čitatelia dozvedia aj to, ako vzniká nové naštudovanie baletu Romeo a Júlia. Portál Slovenského národného divadla sa zároveň venuje pripravovanej činohernej inscenácii Bratia Jurgovci a prináša aj „pohľad späť" na legendárneho Jozefa Kronera.

S programovým plagátom na dva mesiace a ďalšími informáciami nájdete bezplatne v každom správnom mieste hlavného mesta.

České médiá sú pod tlakom, uvádza Európska novinárska federácia

Česká média jsou pod tlakem veřejnosti a politiků, část mediálního trhu navíc stále nepřímo ovládá premiér Andrej Babiš, uvádí zpráva Evropské novinářské federace (EJF), na kterou upozornil zpravodajský server iRozhlas.

Kvôli škandalóznej stopke odvolali šéfa bulharského rádia

Odvolanie generálneho riaditeľa bulharského verejnoprávneho rozhlasu BNR Svetoslava Kostova dnes schválila bulharská Rada pre elektronické médiá (SEM).

Dano Dangl o novej Mall.tv: Vyrábame necenzurovaný obsah, nepozeráme sa na to, či sa niekto urazí (VIDEO)

Už mesiac na Slovensku vysiela nová internetová televízna platforma Mall.tv. Má veľké ambície, chce "dobyť slovenský trh".

Markíza kvôli násiliu nečakane vylúčila z Farmy jedného súťažiaceho (VIDEO)

Televízia Markíza dnes oznámila, že z reality šou Farma vylúčila jedného zo súťažiacich - Mateja Jurkoviča.

Marocký kráľ omilostil novinárku odsúdenú za interrupciu

Marocký kráľ včera omilostil novinárku Hadžáru Rajsúníovú, ktorá bola minulý mesiac odsúdená k ročnému väzenia za nemanželský sex a interrupciu spolu so svojím snúbencom, lekárom a dvoma jeho kolegami.

Kontroverznej piesni Elánu dali viaceré rádiá stopku, čo hovorí na kritiku skupina Elán? (VIDEO)

Najnovší počin skupiny Elán videoklip Bulvárne krysy vyvolal nielen medzi novinármi ale aj mnohými fanúšikmi skupiny pobúrenie a kritiku.

SWAN posilňuje postavenie v regiónoch, majetkovo vstupuje do dvojice telekomov

Telekomunikačný operátor SWAN posilňuje svoju pozíciu na slovenskom trhu. Akvizíciou lučeneckých spoločností SBD Lučenec – stredisko Satelit a Kabel Telekom napĺňa SWAN aj naďalej svoju víziu vyzývateľa trojice nadnárodných telekomov, ktoré pôsobia na našom trhu. Zákazníkom prinesie majetkový vstup nielen modernizáciu infraštruktúry, ale aj nové produkty a služby.

Do niektorých redakcií prišla 39-hodinová nahrávka Gorily, zverejnená je aj na webe

V utorok večer dostalo niekoľko redakcií mailom link, na ktorom je 39 hodinová nahrávka súboru v mp3 formáte s názvom Gorila.

Zákazníci DSL internetu v Orangei budú surfovať rýchlejšie a bez dátových obmedzení. Zrýchli aj optika. Všetko za nezmenenú cenu

Od 16. októbra 2019 Orange zvyšuje rýchlosti pevného DSL internetu a optického internetu Partner a ruší pri nich dátové obmedzenia. O ďalších 100 Mbit/s vzrastie aj maximálna rýchlosť pri najvyššom variante optického internetu Home Fiber. To všetko bez akejkoľvek zmeny v cenách.

Zoznam novinárov, ktorých lustrovali a sledovali, zostavil Kočner s Petrom Tóthom

„Lustrovanie 29 novinárov a ich 140 príbuzných vrátane zavraždeného Jána Kuciaka v policajných databázach nariadil aj zabezpečil Marian Kočner a sprostredkoval ho podnikateľ s väzbami na Smer Norbert Bödör. Vypovedal o tom bývalý šéf kontrarozviedky SIS a Kočnerov priateľ a spolupracovník Peter Tóth v prípade vyšetrovania lustrácií aj v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.“