Tvárou letnej kampane Nicolaus Vodka Music Edition je rapper PIL C

Tvárou letnej kampane Nicolaus Vodka Music Edition je rapper PIL C Reprofoto Nicolaus Vodka

Nicolaus Vodka ako dlhoročný partner hudobných festivalov si toto leto pre svojich spotrebiteľov pripravila limitovanú hudobnú edíciu fľiaš Nicolaus Vodka Music Edition.

Dizajn produktov, stratégiu a kreatívu letnej kampane pripravila agentúra HEADS. Tvárou kampane sa stal rapper PIL C, ktorý patrí medzi najpopulárnejších slovenských interpretov a je tiež najsledovanejším slovákom na Snapchate.

Foto: Nicolaus Vodka

Nosná časť kampane priebieha online na sociálnych sieťach, najmä na Facebooku, Snapchate a YouTube, kde sa Pil C stará o autentický obsah zo zákulisia hudobnej tvorby, svojho súkromia či festivalov. Kampaň je podporená aj v OOH, retaily a na festivaloch. Vďaka Nicolaus Vodke, môžu fanúšikovia PIL C-ho a slovenského hip-hopu sledovať počas celého leta exkluzívny seriál "PIL C UNFADED", ktorý je o živote a tvorbe rappera. Zároveň zo všetkých nosičov kampaň odkazuje na súťaž, ktorá prebieha celé leto na www.nicolauska.sk. Fanúšikovia tu môžu súťažiť o lístky na festivaly, exkluzívne vstupy na VIP párty Nicolaus Vodky s raperom PIL C a tiež o jeho limitovaný merch navrhnutý špeciálne pre túto kampaň.

Vizitka kampane:

Názov kampane: Nicolaus Vodka Music Edition
Názov agentúry: HEADS
Creative director: Marko Kolar
Art Director: Juraj Zajačka
Copywriter: PIL C
Account Manager: Zuzana Sabolová
Timing kampane: leto 2016
ATL/BTL využité nástroje: online, OOH, events, retail