Čaj MISTRAL zalievaný studenou vodou

Čaj MISTRAL zalievaný studenou vodou

Značka prémiových čajov MISTRAL prináša na slovenský trh jedinečnú čajovú inováciu vo svojom segmente. Nový rad čajov Mistral COOLTEA, prvý čaj pripravovaný zaliatím studenou vodou.

Špeciálne zložky čajových zmesí spracované unikátnou technológiu ponúkajú spotrebiteľom zdravú alternatívu pitného režimu v netradičnej forme. Cieľovou skupinou sú konzumenti, ktorí preferujú zdravý životný štýl a pre ktorých je čaj prirodzenou súčasťou dňa. Rovnako rodiny s deťmi, kde ovocný čaj „na studeno" bez umelých farbív a konzervačných látok je ideálnou alternatívou presladených kolových nápojov.

„Neustálymi inováciami produktov sa snažíme prinášať našim zákazníkom vždy niečo nové pre dokonalý pôžitok z čaju. Nový rad čajov MISTRAL COOLTEA sme vyvinuli pre všetkých, pre ktorých je čaj neoddeliteľnou súčasťou každého dňa. Odteraz si ho môžu dopriať už aj v osviežujúcej chladenej forme kedykoľvek počas horúceho letného dňa." predstavuje novinku Ing. Viliam Matušek, Marketingový riaditeľ, Baliarne obchodu, a.s. Poprad.

Mistral COOLTEA je prvý čaj, ktorý sa dá zalievať studenou vodou. Základnými atribútmi produktu sú zdravotné hľadiská a pohodlie pri príprave. Pohodlie predstavuje rýchla a praktická príprava. Netreba čakať, kým čaj chladne, pretože je chladný už po zaliatí. Celá príprava trvá len 8 minút. Z hľadiska zdravia je podstatná skutočnosť, že čaj zaliaty vodou si ponecháva základné funkcie vody – hydratáciu, ochladenie organizmu a odbúravanie škodlivých látok z tela. Navyše ide o čajový produkt bez umelých farbív a konzervačných látok.