Telekom bude vysielať exkluzívne futbalové zápasy Premier League a Ligy majstrov UEFA

05.08.2013 14:05 | Tlačové správy | Slovak Telekom

Slovak Telekom zaradí do svojej ponuky nové športové kanály, ktoré vylepšia programovú ponuku Magio TV a Magio Sat. Športové stanice budú dostupné automaticky a zdarma pre všetkých nových i existujúcich Magio zákazníkov do konca roku 2013 (v niektorých prípadoch bude potrebný reštart Magio Boxu).

Vďaka exkluzívnemu obsahu sa digitálna televízia Magio posunie medzi najatraktívnejšie platené TV služby s výraznou pridanou hodnotou a prinesie fanúšikom kvalitné športové zážitky z celého sveta.

Slovak Sport.TV 2 oddnes exkluzívne v Magio TV i Magio Sat
Telekom sa stane exkluzívnym vysielateľom Slovak Sport.TV2 na Slovensku a dnes uvedie túto športovú stanicu do platforiem Magio TV i Magio Sat.

Zároveň Telekom zaradí do ponuky Magio Sat aj prvý kanál Slovak Sport.TV.

Obe stanice poskytnú špičkový športový obsah ako napríklad:
• Slovak Sport.TV: jeden vybraný priamy prenos z každého kola Premier League, prenosy z NHL, basketbalu, volejbalu
• Slovak Sport.TV 2: päť priamych prenosov z každého kola Premier League, argentínsku a belgickú futbalovú ligu, WTA, ATP, nPower Championship.

Súčasťou vysielania budú aj najlepšie momenty zápasov, reprízy i diskusie v štúdiu. V tíme Slovak Sport budú známe komentátorské tváre ako Slavo Jurko a Viktor Blažek a na pozíciu riaditeľa športu nastúpil Peter Hollý.

Zápasy z Premier League bude Slovak Sport.TV 2 vysielať najbližšie tri sezóny (2013/2014, 2014/2015, 2015/2016).

DIGI Sport stanice prichádzajú do Magia
Ďalšie novinky pripravuje Telekom v spolupráci s DIGI Slovakia. Prvou bude zaradenie DIGI Sport programu do ponuky Magia TV i Magio Sat.

Druhou novinkou je predstavenie úplne nového kanálu DIGI Sport 2, ktorý bude vysielaný len pre územie Slovenska. Telekom taktiež zaradí túto stanicu do rastra Magio TV i Magio Sat.

DIGI Sport bude naďalej poskytovať atraktívny športový obsah ako napríklad slovenskú Corgoň ligu, najvyššiu taliansku futbalovú súťaž Serie A, francúzsku futbalovú Ligue 1, španielsky pohár Copa del Rey, taliansky pohár Coppa Italia, brazílsku ligu, švédsku hokejovú Elitserien, hokejovú European Trophy, či hádzanársku Ligu majstrov EHF mužov i žien.

Liga majstrov UEFA v digitálnej televízii Magio
DIGI Sport 2 bude okrem kombinácií vyššie uvedených športov výhradne vysielať jeden exkluzívny priamy prenos Ligy majstrov UEFA v utorok a ďalší live prenos v stredu. Samozrejmosťou budú 10-minútové zostrihy zo všetkých zápasov hracieho dňa, ktoré budú nasledovať prakticky ihneď po skončení Štúdia Ligy majstrov.

Okrem toho diváci po prvýkrát v histórii slovenského televízneho vysielania uvidia aj všetky ostatné stretnutia daného kola. Ponúkneme ich v premiére a v plnom rozsahu zo záznamu, keďže nie je možné naživo vysielať všetky naraz. Na divákov čaká aj atraktívny Magazín Ligy majstrov s portrétmi futbalových hviezd, rozhovormi so zaujímavými aktérmi i pohľadmi do zákulisia.

Významnou novinkou je aj zaradenie úplne nových dvoch televíznych staníc DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2. Obe budú vysielať každý utorok jeden exkluzívny priamy prenos a každú stredu ďalší exkluzívny priamy prenos zápasov Ligy majstrov.

Predplatitelia Magia tak môžu každý hrací deň sledovať naživo až tri priame prenosy z Ligy majstrov a všetky zvyšné zo záznamu.

Zápasy Ligy majstrov budú DIGI programy vysielať exkluzívne najbližšie dve sezóny (2013/2014 a 2014/2015).

Športové stanice prichádzajú aj do Magia TV Go/Go Plus
Telekom navyše poskytne možnosť sledovania všetkých 6 športových kanálov aj v mobilnej verzii prostredníctvom aplikácie Magio TV Go/Go Plus pre tablet, smartfón i PC. Na Slovensku sa tak Telekom stane jediným a exkluzívnym vysielateľom týchto športových kanálov na mobilných a internetových platformách.

HD vysielanie nových športových kanálov
Všetky z uvedených kanálov budú v rastri Magio TV (optika, metalika) dostupné aj v HD verzii ako súčasť prémiového balíčku HD Športový.

Prehľad športových staníc a príchod do Magio TV
Prvé dve resp. tri novinky prichádzajú do Magio TV a Magio Sat už dnes – Slovak Sport.TV2 a DIGI Sport, resp. Slovak Sport.TV1 do Magio Sat rastra.

Ďalšie tri stanice (DIGI Sport 2, DIGI Liga majstrov 1 a DIGI Liga majstrov 2) zaradí Telekom do ponuky už čoskoro – o ich štarte budeme informovať pred začiatkom vysielania.

Kedy presne začína volebné moratórium pre politikov a kedy pre médiá?

Na Slovensku stále pred voľbami do parlamentu platí zastaralé pravidlo tzv. volebné moratórium, keď je zakázané informovať v prospech alebo v neprospech politických kandidátov.

Ktoré telefóny boli vlani najpredávanejšie po spočítaní celkových predajov?

Ktoré telefóny boli vlani úplne najpredávanejšie po spočítaní celkových predajov?

Americký senátor chce preveriť predaj CME

Americký republikánsky senátor Marco Rubio chce, aby vláda prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa preverila bezpečnostné dôsledky predaja firmy Central European Media Enterprises (CME) spoločnosti PPF českého miliardára Petra Kellnera kvôli väzbám PPF na Čínu.

Najviac priestoru pár týždňov pred voľbami mala v RTVS a TA3 vládna SNS

Mimovládna organizácia MEMO 98 porovnávala prezentáciu kandidujúcich strán, hnutí, a ich lídrov v hlavných spravodajských reláciách RTVS, Markíza ,JOJ a TA3 –  počas troch týždňov kampane od 14. januára do 3. februára.

Fico sa môže rozčuľovať koľko chce, no socializmus už skončil (VIDEO)

"Je to trápne a smiešne! Je tu cenzúra z 50-tých rokov!“ takto sa dnes rozčuľoval Robert Fico u moderátora Braňa Závodského kvôli tomu, že do pondelkovej debaty rádia Expres a Hospodárskych novín s lídrami politických strán organizátori nepustili podpredsedu strany Petra Žigu.

Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová a Andrej Danko vystúpili v RTVS s mimoriadnymi prejavmi (VIDEO)

Premiér Peter Pellegrini, prezidentka Zuzana Čaputová a predseda vlády Andrej Danko v stredu večer dostali od RTVS priestor na vystúpenie. Dnes je posledný deň pred volebným moratóriom.

V predvolebnej kampani sa využívali falošné účty, manipulácie aj klamstvá (FOTO, VIDEO)

Prostriedky predvolebného boja sú rôzne. Hoaxy, dezinformácie a manipulácie boli súčasťou kampane a nezneužívali ich len antisystémové strany.

50dni.sk: Predvolebný prieskum, ktorý si objednali ľudia, sa opäť šíri správami

Hoci najdôležitejšie obdobie z pohľadu rozhodovania voličov je obdobie 1-2 týždne pred voľbami, parlament schválil zákon, ktorým zakázal zverejňovanie prieskumov volebných preferencií 50 dní pred voľbami a občanom tým obmedzil ich právo na prístup k informáciám.

Fico začal predvolebnú debatu so Závodským kritikou rádia (VIDEO)

Rádio Expres dnes odvysielalo poslednú predvolebnú diskusiu s predsedom Smeru-SD Robertom Ficom. Bývalý premiér sa rozprával s moderátorom Braňom Závodským.

Finálna predvolebná debata priniesla Markíze rekord (VIDEO)

Záverečná zo série piatich predvolebných diskusií pod názvom Voľby 2020, ktorú vysielala v utorok Markíza, sa v utorok stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.