Banášová sa chystá do RTVS s vlastnou talkshow

Banášová sa chystá do RTVS s vlastnou talkshow Foto: SND

Adela Banášová už mala viacero televíznych a rozhlasových talkshow. Chystá sa ďalšia.

 


Moderátorka Adela Banášová mala doposiaľ talkshow Trochu inak, ktorá sa natáčala v Slovenskom národnom divadle a vysielala ju doteraz TA3. Podľa informácií Omédiách.com Banášovej talkshow bude iná a mať pravdepodobne nového vysielateľa. Objaviť by sa mala na obrazovke RTVS.

 

„Môžeme potvrdiť, že máme záujem dostať talkshow s Adelou Banášovou na obrazovky RTVS," reagovala na otázky Omédiách.com Dominika Šulková z RTVS.
Samotná Banášová už avizovala prestup na januárovom natáčaní.

V týchto dňoch RTVS pripravuje vlastný pilotný diel tohto formátu, ktorý prebehne testom, čo je bežný postup, vysvetlila Šulková, podľa ktorej v relácii by mal nastať posun v dramaturgii, ale aj iných detailoch. Zatiaľ ich RTVS nechce konkretizovať.

„RTVS so SND spolupracuje na viacerých projektoch a v tomto prípade sa rokovania blížia do finálnej podoby koprodukčnej spolupráce," dodala Šulková.

Odporúčame aj: Je náhoda, že Banášová propagovala v RTVS homeopatiu?

Talkshow Trochu inak vysielala TA3 od roku 2013. V talkshow sa vystriedalo viacero známych aj menej známych hostí. Medzi poslednými boli napríklad herec Milan Lasica, výtvarník Erik Binder, popularizátor poézie Martin Vanek, ekológ a filmár Erik Baláž. Ale objavili sa v nej aj kontroverzné osoby, napríklad Peter Starec pôvodom z Košíc, ktorý nič neje.

Banášová vystupuje vo viacerých televíznych projektoch – na RTVS v šou Milujem Slovensko, Na Rádio Slovensko má rozhlasovú talkshow Spojky, na Markíze je moderátorkou zábavnej relácie Chart show. Niekdajšia tvár Fun rádia mala v minulosti aj iné televízne talkshow: Rannú šou v JOJ (so Sajfom), vlastnú talkshow na Markíze.