Skylink opäť zvyšuje ceny za niektoré služby

Skylink opäť zvyšuje ceny za niektoré služby Foto: Skylink

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink zverejnil nový cenník služieb platný od 1. marca, v ktorom dochádza k zvýšeniu Servisného poplatku aj predplatného troch Doplnkových balíčkov.

 

 

Cena Základných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet sa nemení.

Nové ceny sú uvedené v nasledujúcej tabuľke: 

„Zmena Cenníka odráža postupný presun nákladov súvisiacich so satelitným prenosom televíznych programov z vysielateľov na našu spoločnosť. To v spojení so stále širšou programovou ponukou a prechodom na HD kvalitu vysielania výrazne ovplyvňuje naše hospodárenie. Skylink zostáva aj naďalej satelitnou službou s najpriaznivejším pomerom ceny a kvality," vysvetľuje spoločnosť v tlačovej správe.

Dekódovacích kariet, na ktorých je Servisný poplatok alebo niektorý z programových balíčkov uhradený na obdobie dlhšie, ako do 1. 3. 2017, sa nová výška Servisného poplatku týka až od prvého dňa nasledujúceho po už predplatenom období. Dekódovacie karty, na ktorých je Servisný poplatok hradený prostredníctvom pravidelnej platby SIPO alebo Inkasom z účtu, je Servisný poplatok splatný v mesiaci február a vzťahuje sa na služby Skylink v mesiaci marec.