Talkshow Banášovej nezískala na RTVS lukratívny čas

Talkshow Banášovej nezískala na RTVS lukratívny čas Foto: RTVS

Adela Banášová mala svoju talkshow do konca minulého roku na TA3.


Ako informoval web Omédiách.com pred dvoma týždňami, Banášová sa dohodla s vedením RTVS o prestupe jej talkshow Trochu inak na obrazovku RTVS. Televízia už avizuje prvý diel, ktorý odvysiela 27. januára. Hosťami budú Hana Hrstková, ekologická aktivistka, youtuber Matej „Selassie" Slažanský a Viola Mariner, sólistka Baletu SND. Hudobným hosťom bude Adam Ďurica.

Talkshow moderátorky, ktorá je tvárou viacerých relácií na RTVS ale aj na Markíze, však nezískala veľmi lukratívne miesto v programovej vysielacej štruktúre. RTVS ju zaradila mimo prime-time v piatok na Dvojku o 22.10.

Televízia avizuje, že program prešiel zmenami. Talkshow sa natáča v sále Činohry v SND za prítomnosti divákov. Novinkou bude scéna, v ktorej moderátorka víta hostí, ale aj zvučka, či grafická výbava relácie.

„V relácii nastane posun v dramaturgii, ale aj iných detailoch, ktoré verím, že naši diváci ocenia. RTVS so SND spolupracuje na viacerých projektoch a v prípade Adely to bola pre nás jasná voľba," povedal Tibor Búza, riaditeľ Sekcie televíznych programových služieb RTVS.

Banášová vystupuje vo viacerých televíznych projektoch – na RTVS v šou Milujem Slovensko, Na Rádio Slovensko má rozhlasovú talkshow Spojky, na Markíze je moderátorkou zábavnej relácie Chart show. Niekdajšia tvár Fun rádia mala v minulosti aj iné televízne talkshow: Rannú šou v JOJ (so Sajfom), vlastnú talkshow na Markíze.

Jeden z najpopulárnejších rozhovorov z Trochu inak, ktorý sa nedostal na obrazovku: