Z RTVS s Mikom odchádza aj Dominika Šulková

Z RTVS s Mikom odchádza aj Dominika Šulková Foto: RTVS

Zajtra končí mandát súčasnému riaditeľovi RTVS Václavovi Mikovi.

 


Novým riaditeľom RTVS sa stane Jaroslav Rezník.
Ešte predtým končí v RTVS aj manažérka marketingu a komunikácie s verejnosťou Dominika Šulková. Za RTVS sa okrem Šulkovej vyjadroval aj Juraj Kadáš. Obaja prišli do RTVS za Miku.

 

Archív D.Š.„RTVS a mojím kolegom vďačím za množstvo cenných skúseností, ale aj nezabudnuteľných projektov a momentov, ktoré sme spoločne prežili v prostredí verejnoprávnych médií a vo víťaznom tíme Václava Miku. Bolo mi úprimne cťou, na televízno-rozhlasový svet budem s radosťou spomínať," povedala Šulková.

Zatiaľ nie je známe, kam pôjde. "V najbližších dňoch sa budem venovať najbližšej rodine a priateľom, moje budúce profesionálne smerovanie zatiaľ nie je jasné," dodala.

Dominika Šulková prišla do RTVS v roku 2012. V RTVS mala na starosti korporátnu PR stratégiu, PR agendu generálneho riaditeľa, PR kampane nosných rozhlasových a televíznych projektov, Oficiálne mediálne výstupy RTVS a aj krízovú komunikáciu.

V minulosti bola manažérka komunikácie s verejnosťou Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR, za túto pozíciu získala ocenenie Art of Medicine Awards.

Krátke obdobie pôsobila v poisťovni Dôvera.