Moderátorom JOJ chcú byť tváre konkurencie aj Jadranka

Moderátorom JOJ chcú byť tváre konkurencie aj Jadranka Foto: jadrankashow.sk

Na konkurz na pozíciu moderátora JOJ sa prihlásilo 1400 ľudí.

 

 

Cez víkend bol v televízii JOJ konkurz na moderátora. Televízia ohlasuje novú šou a hľadá človeka, ktorému sľubuje, že z neho urobí moderátorskú hviezdu. Na takúto upútavku sa chytilo 1400 ľudí, ktorí poslali prihlášky, z nich televízia pozvala 400 ľudí. Na konkurz, ktorý bol v JOJ cez víkend, prišli tri stovky záujmcov. „Boli medzi nimi tváre zo šoubiznisu, tváre z iných televízií, známe tváre, ktoré sa nevenujú moderovaniu, ale majú takú ambíciu, ľudia z rôznych rádií, vymenoval vzorku riaditeľ vlastnej tvorby v JOJ Ivan Huljak.

Na konkurze sa zúčastnilo podľa neho veľa známych mien. "Kto postúpil do užšieho výberu - neprezradím ani jedno meno. Ale videli sme tu známe tváre z obrazoviek - bol tu Štefan Dvorský (bývalý moderátor Telerána na Markíze), boli tu v podstate skoro všetci rozhlasoví moderátori, napríklad Mišo Sabo (Európa 2), a potom ľudia, ktorí nie sú teraz na obrazovke, napríklad Jadranka Handlovská."

Kto je v užšom výbere zatiaľ neprezradil. „Vyslovene hľadáme ľudí, ktorí zaujmú na prvý pohľad, nie len tým, ako vyzerajú, ale ako dokážu zareagovať, ako dokážu improvizovať, byť vtipný, ako dokážu udržať určitú moderátorskú kvalitu," povedal Huljak.