Novinárka a sestra britského ministra zahraničia sa zúčastní Big Brother

Novinárka a sestra britského ministra zahraničia sa zúčastní Big Brother Facebook Rachel Johnson

Sestra britského ministra zahraničných vecí Borisa Johnsona Rachel sa zúčastní britskej verzie reality šou Big Brother.

Päťdesiatdvaročná novinárka a matka troch detí to v nedeľu potvrdila denníku Mail on Sunday. V najnovšej sérii, ktorá štartuje 2. januára, budú na oslavu stého výročia ženského volebného práva vystupovať iba ženy, medzi účastníkmi by sa mali objaviť aj političky.

Pred nedávnom vystúpil v inej britskej reality šou Im a Celebrity ... Get Me Out of Here! (Som hviezda - dostaňte ma odtiaľto preč!) otec Borisa, pripomenula Rachel agentúre DPA. Synovi vraj o svojej účasti v relácii, ktorá sa natáča v austrálskej džungli, 77letý Stanley Johnson vopred nepovedal.

"Sú Johnsonovci noví Kardashian?" spýtal sa Rachel Johnsonovej podľa Mail on Sunday jej manžel. Rodinný klan Kardashianových má v Spojených štátoch dokonca vlastnú show. Johnsonovci sú súčasťou britského establishmentu. Stanley Johnson pracoval nejaký čas pre Svetovú banku a je vnukom posledného osmanského ministra vnútra.

Rachel so svojím kontroverzným, o rok starším bratom, ktorý sa zasadzoval o vystúpenie Británie z Európskej únie, v otázke brexitu nesúhlasí a niekoľkokrát to povedala aj verejne. Brexit označila za "samovražedné komando". "Pokiaľ ide o Európu, nemá Boris pravdu," nechala sa počuť a pripojila sa k liberálnym demokratom, ktorí sa vyslovili za zotrvanie Británie v únii.