V RTVS je zemetrasenie, šéfovia spravodajstva dali výpoveď

V RTVS je zemetrasenie, šéfovia spravodajstva dali výpoveď

 V RTVS to vrie, šéfovia spravodajstva sa rozhodli odísť.

 Podľa informácií Omédiách.com šéf televízneho spravodajstva Boris Chmel a šéf spravodajstva publicistiky RTVS Juraj Rybanský dnes dali výpoveď.  Informáciu pre Omédiách.com potvrdil Boris Chmel.
"Rozhodol som sa dať výpoveď zo súkromných dôvodov. Chcem sa viac venovať rodine, čakáme prírastok," povedal Chmel pre Omédiách.com.

„Mrzí ma to, že z RTVS odchádzam tak skoro, ale zdravie mám iba jedno," uviedol Juraj Rybanský.

Informáciu pre Omédiách.com potvrdila aj hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková: "RTVS oznamuje, že sa dohodlo na ukončení spolupráce dohodou s riaditeľom Sekcie spravodajstva a publicistiky Jurajom Rybanským a vedúcim Odboru televízneho spravodajstva a aktuálnej publicistiky Borisom Chmelom k 28. februáru 2018." S Rybanským zo zdravotných dôvodov a s Chmelom zo súkromných dôvodov.

Rybanský, Chmel a Petra Stano Maťašovská tvorili nové vedenie spravodajstva, ktoré po odchode Václava Miku a bývalého šéfa spravodajstva, publicistiky a športu Lukáša Diku vytvoril Jaroslav Rezník. Petra Stano Maťašovská výpoveď nedala.

"RTVS intenzívne pracuje na kontinuálnom zabezpečení vedenia televízneho spravodajstva a aktuálnej publicistiky v ďalšom období," píše hovorkyňa.

Prinášame zákulisné informácie o dianí v médiách, sledujte nás aj na facebooku.