Aké sú výhody TV archívu a mobilnej aplikácie SWAN GO?

Aké sú výhody TV archívu a mobilnej aplikácie SWAN GO? Ilustr.foto: Swan

Televízia určite nepatrí do starého železa ani v časoch YouTube, Netflixu a ďalšieho video obsahu na internete. Prečo by ste ju však mali sledovať rovnakým spôsobom, ako pred tridsiatimi rokmi? Bežné vysielanie výrazne obmedzuje.

 Televízny program musíte sledovať len doma v obývačke z gauča, štart napínavého futbalového zápasu potrebujete stihnúť v presný čas a nová časť seriálu nezačína o ôsmej, ale často aj s desaťminútovým meškaním vyplneným nezaujímavými reklamnými blokmi.

A to ani nehovoríme o tom, že 90-minútový film zvyčajne kvôli rovnakým komerčným prestávkam trvá aj o hodinu dlhšie. Pútavého obsahu je však v ponuke televíznych staníc stále priveľa na to, aby sme sa ho kompletne vzdali.

Akutálne večerné správy, slovenské filmy a seriály alebo živé športové prenosy z obľúbených súťaží na internete len tak ľahko neuvidíte. Našťastie je tu možnosť, ako sledovanie TV ľahko posunúť do 21. storočia.

Prejdite na mobilnú aplikáciu SWAN GO

Vďaka aplikácii SWAN GO pre Android alebo iOS si môžete program televízií vyberať sami. Okrem živého vysielania na obrazovke smartfónu, ktoré sa je vďaka rýchlemu LTE internetu dostupné už naozaj takmer všade, totiž môžete vsadiť aj na 7-dňový archív kompletného vysielania všetkých staníc v ponuke!

V praxi to teda znamená, že si svoj seriál alebo futbalový zápas pustíte vtedy, kedy chcete vy, nie v čase, kedy šiel naživo na obrazovkách vašich susedov.

 

Sledovať naživo alebo z archívu môžete ktorýkoľvek z 33 televíznych kanálov v ponuke SWAN GO. Všetko je dostupné až na 3 zariadeniach súčasne.

SWAN GO televíziu v mobile alebo tablete získate už od 3,99 eur mesačne. To je výrazne menej, než by ste platili za satelit alebo káblové pripojenie do obývačky. Archív si môžete objednať za 1,99 eur.

Rozpozerané programy môžete dopozerať kedykoľvek

Ak pred obrazovkou nechcete stráviť príliš veľa času, môžete si ľubovoľný z programov označiť ako rozpozeraný. Presne tam, kde ste skončili, potom môžete v sledovaní pokračovať aj o niekoľko dní neskôr.

Funkcia archívu sa hodí aj pri sledovaní športov. Sporné alebo zaujímavé okamihy si ľahko pretočíte a užijete ešte raz.