STV chce vysielať novú talkshow a zábavnú reláciu

STV chce vysielať novú talkshow a zábavnú reláciu Foto: peterstasak.sk

RTVS hľadá „profesionálov," ktorí jej ponúknu nové programové formáty.

 

 

RTVS v pondelok zverejnila na svojom webe ponuku pre tvorcov: „Ponúka príležitosť pre profesionálov z oblasti zábavy na predloženie návrhu na programový formát, ktorý zmysluplne využije a aktualizuje sekvencie archívnych zábavných relácií staršej slovenskej a českej produkcie," píše sa v ponuke RTVS.

Zámerom vedenia je pripraviť nízkorozpočtový zábavný program, ktorý by sa vysielal pravidelne každý týždeň a pre dospelých divákov.

Televízia má v súčasnosti dva formáty, ktoré využívajú televízny archív: Noc v archíve a reláciu Pred rokmi s Milanom Antoničom. Oba vysiela na Dvojke v neskoršom vysielacom čase. Nová zábavná relácia sa má vysielať ako hlavný vysielací program v lukratívnom čase po večerných správach na Jednotke.

Zároveň RTVS zverejnila aj ďalšiu „príležitosť pre profesionálov." Očaká návrh na talkshow, „ktorý zmysluplne využije profily osobností z televízneho cyklu „Necelebrity."

Talkshow, ktorú chce vysielať pravidelne každý týždeň v nedeľnom podvečere na Dvojke, chce vyrábať v Košickom televíznom štúdiu.