Markíza bude mať v lete novú zábavnú šou, nové seriály

Markíza bude mať v lete novú zábavnú šou, nové seriály Foto: Markíza

Na jeseň prinesie nové diely Dva a pol chlapa, viaceré nové seriály, na Dajto pribudne ďalší šport.

 


Programová riaditeľka televízie Markíza Silvia Porubská v rozhovore s čitateľmi pre Aktuálne.sk prezradila viaceré novinky, ktoré chystá Markíza, Dajto či Fooor. V letnej vysielacej štruktúre Markíza prinesie americké seriály Common Law, Alcatraz. „Taktiež plánujeme vysielať novú šou zo zahraničia, ktorá bude jedinečná na slovenskom trhu." Jej názov neprezradila.

 

Tento rok Markíza možno opäť prinesie zábavný formát Hlas Československa." Keďže máme zakúpenú licenciu na druhú sezónu tohto formátu, tak je to jedna z alternatív, ktoré zvažujeme," Silvia Porubská.

Už na jeseň sa na obrazovku Markízy sa s najväčšou pravdepodobnosťou dostanú premiérové časti Dva a pol chlapa, nové série NCIS. Budúci rok to budú premiérove Upírske denníky. „Prvú a druhú sezónu zopakujeme už počas leta," povedala Porubská.

Tento rok by sa mal na obrazovku dostať aj vlastná relácia Markízy Rodinné prípady. Pilotný diel bol odvysielala televízia ešte pred Vianocami. No tým s ním aj skončila.

Televízia Fooor už čoskoro prinesie americký zábavný seriál Drop dead diva (Môj nový tučný život). Na Dajto majú po Formule, kvalifikačných zápasoch na majstrovstvá sveta vo futbale pribudnúť ďalšie športové podujatia.