Nová verzia Pevnosti Boyard sa bude odohrávať v zábavnom parku (VIDEO)

Nová verzia Pevnosti Boyard sa bude odohrávať v zábavnom parku (VIDEO) Foto: Markíza

Francúzsky kanál France 2 chystá pokračovanie obľúbenej televíznej súťaže Kľúče od pevnosti Boyard (Pevnosť Boyard) známej aj slovenským divákom.

 

Podrobnosti zostávajú tajné, isté je len to, že sa dobrodružná hra zameria na predchádzajúci život jednej z kľúčových postáv, otca Furyho. Zápolenie sa už nebude odohrávať v pevnosti, ale v kulisách opusteného zábavného parku. Otec Fura bude jeho riaditeľom, napísal denník Le Parisien.

Produkčná spoločnosť ALP bude súťaž nakrúcať od jesene v už nefungujúcim zábavnom parku neďaleko Paríža. Pribudnúť majú nové postavy, zostanú súťažné tímy a úlohy, ktoré budú plniť.

Stanica France 2 chce podľa Le Parisien zúročiť veľmi dobrú sledovanosť súťaže, ktorá na začiatku roka oslávila 30 rokov na televíznych obrazovkách, ale stále patrí k hitom letnej sezóny. Minulý rok sa na ňu vo Francúzsku od konca júna do začiatku septembra pozeralo v priemere 2,6 milióna divákov, čo predstavuje takmer 17 percent všetkých ľudí pri televízii.

Podľa Le Parisien je relácia, ktorý sa vysielala v mnohých krajinách a má rôzne národné mutácie, obľúbená aj medzi mladou generáciou.