Televízia vracia úder: športy a zápasy, ktoré nikde inde neuvidíte

Televízia vracia úder: športy a zápasy, ktoré nikde inde neuvidíte Foto: NHL.com

September a prichádzajúca jeseň opäť lákajú športových fanúšikov, aby oprášili zabudnutý diaľkový ovládač a naplno sa vrátili k fandeniu svojim obľúbeným tímom.

 

Dnes už znova bežia všetky dôležité ligy. Kto získa titul? Vďaka SWANu a jeho digitálnej TV s viac než 111 kanálmi a množstvom staníc, môžete byť pri priamo pri tom!

Digitálna TV od SWANu

Čo všetko sa dá vidieť vďaka SWANu?

Jednotka a Dvojka RTVS sú domovom slovenského športu a domácich líg. Futbalovú Fortuna ligu môžete sledovať na Dvojke, podobne ako základnú časť a play-off hokejovej Tipsportligy.

Jednotka potom obstará priame prenosy z podujatí, pri ktorých o niečo ide celému Slovensku - teda napríklad reprezentačné pokusy o kvalifikovanie sa na futbalové ME 2020.

Zabudnúť ale netreba ani na Európsku ligu, ktorá na RTVS zostáva až do roku 2021.

Dajto podobnú vlajkovú loď nemá, zvyčajne ale obsluhuje všetky megaduely svetového boxu.

4. októbra tiež odvysiela unikátny duel medzi Chicagom Blackhawks a Philadelphiou Flyers v rámci exportu jedného kola zámorskej NHL do Európy. Tento zápas Global Series totiž bude v Prahe.

Ak radi fandíte niečomu rýchlejšiemu, budete si chcieť naladiť Sport 1 alebo Sport 2. S českým alebo slovenským komentárom sa tam dá sledovať kompletný ročník pretekov Formuly 1.

Formula 1 Sport1

Sport 1 tiež vysiela švédsku SHL a ruskú KHL s početným zastúpením slovenských hokejistov, prípadne niektoré stretnutia tureckého či portugalského futbalu. V hre je aj americká NFL a menej významné tenisové turnaje.

Samozrejme, totálnym kráľom športu na našom území je Eurosport. Cyklistická sezóna už síce pomaly končí, no niektoré z pretekov nižších kategórií a svetový šampionát z britského Yorkshire tam do 29. septembra ešte určite naladíte.

Potom bude v zálohe snooker, tenis, plávanie alebo pre nadšencov motorizmu nová sezóna Formuly E.

Eurosport

Digitálna TV od SWANu s tými najlepšími športovými prenosmi môže byť vaša už od 7,99 eur mesačne.

Teraz je navyše dostupná aj vo výhodnom balíku DUO spolu s rýchlym optickým internetom.