Dnes mal odštartovať nový program Comedy House, jeho štart sa odkladá

Slovak Telekom dnes odštartoval niekoľko programových noviniek. Plánoval oficiálne spustiť aj nový zábavný program Comedy House. Jeho štart sa však včera večer rozhodol posunúť.

„Dôvodom pozastavenia štartu je, že akceptujeme štátny smútok, ktorý včera vláda vyhlásila v súvislosti s tragickou nehodou,“ povedal Andrej Miklánek zo Slovak Telekomu.

Štart sa tak presunie na najbližšie dni.

Comedy House je novým programom, na ktorom Slovak Telekom spolupracuje s českým operátorom Digi TV. Zábavno-komediálny program je určený pre slovenského a českého diváka, ponúkať bude predovšetkým kratšie humorné formy, ako sú skeče či skryté kamery. Bude mať napríklad pravidelný blok s pracovným názvom "Vtip dňa". Licenciu na program získala spoločnosť DCZ Production so sídlom v Bratislave. Jedným z konateľov spoločnosti je Vladimír Rusnák, generálny riaditeľ českej DIGI TV. Comedy House bude vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
Lokálnu produkciu bude zastrešovať producent Peter Núñez. Dostupný bude v balíku L a XL v Magio TV a Magio Sat a Magio GO Premium.

K vlastnému detskému kanálu Ťuki TV pribudol dnes v ponuke Magio TV ďalší detský kanál Nick Toons určený pre predškolské a mladšie školské deti. Kanál bude súčasťou detského a hudobného programového balíka Magio TV a XL balíka satelitnej platformy Magio Sat a bude súčasťou aj mobilnej platformy Magio GO Premium. Telekom zároveň dnes rozšíril základný balík IPTV aj o hudobný kanál Šlágr 2. Od januára pribudne Arena Sport a LiChi TV.

Foto: Omediach.com

„Posilňujeme aj portfólio nášho exkluzívneho obsahu, ktoré je vyskladané tak, že každý náš súčasný alebo potenciálny zákazník si v ňom nájde niečo navyše - pre deti máme Ťuki TV a relácie s obľúbeným Mirom Jarošom, pre starších a milovníkov kultúry máme Folkloriku s programom o slovenskej kultúre a tradíciách,“ hovorí Andrej Miklánek, manažér Magio TV a dodáva: “Pre náročného diváka máme BBC Earth, jeden z najlepších dokumentárnych kanálov so skvostami ako Sedem svetadielov, jedna planéta, Pre diváka hľadajúceho oddych a zábavu zaraďujeme teraz kanál plný smiechu, Comedy House. A nad tým všetkým kraľuje celý náš športový obsah.“