Adriana Kmotríková reaguje na správy bulváru o jej odchode z JOJ

Adriana Kmotríková reaguje na správy bulváru o jej odchode z JOJ Foto: JOJ

Dlhoročná moderátorka večerných správ Adriana Kmotríková sa rozhodla odísť z televízie JOJ.

O jej odchode informovala aj samotná televízia.

„Moderátorka Adriana Kmotríková sa rozhodla po pätnástich rokoch ukončiť spoluprácu s televíziou JOJ na vlastnú žiadosť. Adriane ďakujeme za roky strávené v televízii, za jej profesionalitu a dlhoročnú spoluprácu. Želáme jej veľa šťastia a spokojnosti v pracovnom i súkromnom živote,“ informovala pred sviatkami hovorkyňa televízie JOJ Lucia Kulihová na webe televízie.

Viaceré bulvárne médiá písali, že moderátorka musela odísť. Napríklad, že bola „nestabilná, nesústredená, ba priam otravná“, napísal bulvárny web hitky.sk, ktorý ako zdroj informácie uviedol nemenovaný dobre informovaný zdroj z okolia moderátorky, bez toho, aby požiadal o vyjadrenie samotnú moderátorku. Túto informáciu prebrali ďalšie bulvárne médiá - napríklad bajecnazena.sk, slovakwoman.sk, topky.sk, najky.sk.

"Najskôr som si myslela, keďže nie som na sociálnych sieťach, že sa počas môjho posledného vysielania 5. januára iba úprimne rozlúčim so všetkými divákmi, ktorí ma majú radi a poďakujem sa za ich dlhoročnú priazeň. Po sérii nepravdivých článkov a informácií o mne “z dôveryhodných zdrojov” na stránkach bulvárnych denníkov, by som však rada tieto uviedla na pravú mieru, píše moderátorka na stránke televízie JOJ.

„Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,“ píše Kmotríková, ktorá zároveň poďakovala televízii JOJ. „Televízii JOJ z úprimného srdca prajem, nech sa jej darí tak, ako doteraz, budem TV JOJ aj naďalej sledovať, napokon, nechávam tu ľudí, ktorí boli pre mňa ako rodina.“