Vyladená DIGI ponuka

Vyladená DIGI ponuka

V Digi Slovakia odštartovali nový rok viacerými novinkami. Pripravili nielen programové ale aj technické novinky, ktoré potešia zákazníkov. Vďaka doplnkovej službe TV Archív už nezmeškáte svoj obľúbený program, najlepší šport si fanúšikovia vychutnajú vo vynovenej aplikácii DIGI GO a ešte viac televíznej zábavy si užijete s novými kanálmi Arena Sport, Nicktoons, Filmbox Premium a ďalšími.

Služba TV Archív – obľúbený program už nezmeškáte

Služba TV Archív je doplnková služba pre zákazníkov DIGI Slovakia, vďaka ktorej môžete sledovať program, ktorý už bol odvysielaný a to až 7 dní dozadu. So službou TV archív sa pohodlne vrátite k odvysielanému programu na 13 televíznych staniciach.

Viac informácií o doplnkovej službe TV Archív nájdete na digislovakia.sk/tvarchiv.

Vynovená mobilná aplikácia DIGI GO

Obľúbený šport ako aj rodinné programy máte stále so sebou vďaka vylepšenej aplikácii DIGI GO. Sledovať môžete až 23 TV programov: 10 športových (vrátane programu Arena Sport 1) a 13 slovensko-českých. Medzi dostupné funkcie patrí pohodlné pretáčanie programu až 1,5 hodiny dozadu, programový sprievodca, či využívanie služby na dvoch zariadeniach – na mobile či tablete. Obľúbené programy si tak vychutnávate naživo, kedykoľvek a kdekoľvek.

Viac informácií o vynovenej aplikácii DIGI GO nájdete na digigo.sk.

DIGI pridáva nové TV programy

V DIGI nezabúdame ani na skvalitňovanie programovej ponuky. Od januára DIGI doplnila športovú zbierku o kanál Arena Sport 1 v HD a zaradilo ho do základného balíka Štandard. Zároveň ešte v závere roka pribudli do základnej ponuky programy Comedy House a Trojka. Do balíka Premium zaradila nové programy Nicktoons a Docubox HD. Od 15. januára pribudne aj Filmbox Premium HD a maďarsky hovoriacich zákazníkov poteší kulinársky kanál LiChi TV v doplnkovom balíku HU+.

 Viac informácií o ponuke získate na zákazníckej linke 0850 211 112 alebo www.digislovakia.sk.