Priatelia sú späť, herci natáčajú nový špeciálny diel (VIDEO)

Priatelia sú späť, herci natáčajú nový špeciálny diel (VIDEO) Foto zo seriálu

Herci z kultového seriálu Priatelia po viac ako 15 rokoch od odvysielania poslednej epizódy spoločne natočia ďalší, špeciálny diel.

 

Informovala o tom služba HBO Max, ktorá sa divákom predstaví v máji. Nové stretnutie seriálových postáv Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyeho, Chandlera a Rossa má byť jedným z hlavných lákadiel pre predplatiteľov, ktorým HBO Max ponúkne aj všetkých 236 starších epizód natočených v rokoch 1994 až 2004.

"Spojíme sa s Davidom (Schwimmerom), Jennifer (Aniston), Courtney (Coxovou), Mattom (LeBlanc), Lisou (Kudrowovou) a Matthewom (Perrym) pre špeciálnu reláciu HBO Max, ktorú dáme k dispozícii spolu s celou knižnicou všetkých dielov Priateľov," uviedol programový riaditeľ stanice Kevin Reilly.

Akú presne bude mať nové stretnutie postáv zo seriálu podobu, Reilly nechcel upresniť. Povedal len, že nová epizóda sa ponesie v rovnakom duchu, ako keď sa kedysi šestica priateľov spoločne s divákmi stretávala v reálnom čase. Herci budú mať pri natáčaní zároveň úlohu producentov. Podľa serveru Variety každý z nich dostane za svoj angažmán 2,5 milióna dolárov.

"A je to tu ...", komentoval oznámenia HBO na Instagrame Matthew Perry.

Americký seriál Priatelia patril k najúspešnejším televíznym projektom vysielaným na prelome storočia. Počas desiatich rokov sa stal diváckym fenoménom, poslednú epizódu na stanici NBC v máji 2004 sledovalo len v Amerike viac ako 52 miliónov divákov.