Americký futbal sa sťahuje na PREMIER SPORT v ponuke DIGI TV a MAGIO TV

Americký futbal sa sťahuje na PREMIER SPORT v ponuke DIGI TV a MAGIO TV Foto: Facebook NFL

Severoamerickú National Football League v sezóne 2020/2021 slovenským a českým divákom prinesie stanica PREMIER SPORT.

"Najsledovanejšiu zámorskú súťaž NFL, si tak budú môcť od novej sezóny vychutnať zákazníci digitálnej televízie Magio TV a DIGI TV, mobilnej TV Magio GO Premium a satelitných platforiem DIGI TV a Magio SAT," informuje spoločnosť Telekom v tlačovej správe.

Nová sezóna odštartuje tzv. NFL Kickoff zápasom v noci z 11. na 12. septembra, kedy cestu za obhajobou zaháji Kansas City Chiefs s quarterbackom a najlepšie plateným športovcom sveta Patrickom Mahomesem, jeho súperom bude Houston Texans. Absolútny víťaz vzíde zo Super Bowlu LV, ktorý sa uskutoční 7. februára na štadióne Raymonda Jamesa v Tampe na Floride.

Živé prenosy, TV magazín aj finálový Super Bowl

Televízia prinesie každý hrací týždeň päť priamych prenosov vrátane záverečného play-off a Super Bowlu, ktorý je tradične najsledovanejšou televíznou udalosťou v USA.

Chýbať nebudú duely zo štvrtkových Thursday Night Footbal, tri nedeľňajšie prenosy vrátane Sunday Night Football, tradičná pondelková dohrávka Monday Night Football a magazín NFL Game Day.

Na komentovaní prenosov z NFL sa bude podieľať tím pod vedením Jindřicha Rajchla, ktorý má s americkým futbalom viac ako dvadsaťročné skúsenosti.

„Pri príležitosti 10. výročia spustenia televízie DIGI SPORT som avizoval, že máme niekoľko ďalších kandidátov, ktorými by sme našich divákov veľmi radi bavili v najbližšom období. Som nesmierne rád, že už o tri týždne neskôr môžem prezradiť, že sa môžu tešiť na najsledovanejšiu zámorskú súťaž NFL aj so slávnym Super Bowlom,“ povedal generálny riaditeľ DIGI SLOVAKIA Marcel Šatanek.