Boris & Brambor: Najprv to bol podcast dvoch hokejistov, ktorí netušili, že sa dostanú až do televízie (VIDEO)

Boris & Brambor: Najprv to bol podcast dvoch hokejistov, ktorí netušili, že sa dostanú až do televízie (VIDEO) Foto: RTVS

Gáborík a Valábik majú v RTVS vlastnú talkšou Boris & Brambor

Na RTVS v utorok 6. októbra prichádza nová šou Boris & Brambor. Moderátormi šou Boris & Brambor budú bývalí hokejisti Valábik a Marián Gáborík, ktorí vo svojej talkšou budú spovedať rôznych hostí.

„Nápad vytvoriť podcast prišiel z Borisovej strany a vtedy sme ani len nesnívali o tom, aký úspech bude mať a už vôbec sme nečakali, že raz budeme spovedať hostí pred televíznymi kamerami. Za túto príležitosť sme obaja veľmi vďační a berieme to ako veľkú výzvu. Uvedomujeme si, že nie sme profesionálni moderátori a dúfam, že diváci budú voči nám zhovievaví. Práve našu autenticitu v rámci rozhovorov považujem za veľké plus, ktoré by mohlo osloviť publikum," hovorí Marián Gáborík.

Odporúčame aj: RTVS má novú zábavnú šou Tak určite, objavia sa v nej mnohí známi športovci (VIDEO)

Hokejisti si do svojej talkšou budú pozývať hostí, ktorí sa objavili v ich podcaste, ale aj nové tváre. Pozvali napríklad Ľubomíra Višňovského, Adelu Vinczeovú, Marcela Merčiaka či Mateja „Sajfu" Cifru.