Zažite televízne Vianoce s bezplatnou ponukou od SWANu

Zažite televízne Vianoce s bezplatnou ponukou od SWANu Ilustr. foto Omediach.com

Slovenské domácnosti si opäť budú môcť vychutnať televízne Vianoce. Od 15. decembra telekomunikačný operátor SWAN bezplatne sprístupňuje pre všetkých svojich zákazníkov až 30 televíznych staníc, ktoré sú súčasťou vyšších programov či príplatkových balíčkov.

„Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku, ktoré chceme prežiť spoločne v kruhu rodiny či blízkych. K nezameniteľnej pravej vianočnej atmosfére patrí vytúžený oddych, ktorý si môžeme dopriať aj napríklad sledovaním televízie. Tie tohtoročné budú poznačené aj tým, že v záujme ochrany zdravia vlastného i našich blízkych, budeme viac doma. Verím, že našim zákazníkom spríjemníme záver roka tým, že sa v televízii skutočne budú mať na čo pozerať,“ prezradil Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

Od 15. decembra do 6. januára 2021 si zákazníci budú môcť vybrať až zo 7 žánrov televíznych staníc. 

"Pri výbere staníc sme mysleli na všetky vekové skupiny, od najmenších až po dospelých, rovnako sme kládli dôraz na kvalitu, preto väčšina programov je dostupná v HD kvalite," zdôraznil Ján Matiaska.

Televízne kanály pre všetky vekové skupiny

Z detských programov určite najviac zaujme Cartoon Network, ktorý prináša tie najnovšie kreslené rozprávky pre malých, ale aj väčších detských divákov. 

Diváci, ktorí radšej uprednostňujú dobrý večerný film, majú na výber známe filmové stanice AMC HD alebo Filmbox HD. 

Z dokumentárnych staníc sa diváci môžu tešiť na americkú stanicu Discovery Channel HD, ktorá ponúka tie najzaujímavejšie dokumenty súčasnosti. Rovnako aj milovníci histórie si prídu na svoje, pretože s exkluzívnym kanálom Viasat History HD, sa budú môcť vybrať po stopách minulosti. 

Pre tých, ktorí hľadajú nové nápady na bývanie alebo recepty, je pripravených viacero televíznych staníc ako napríklad Food Network HD alebo Fine Living HD.

Športoví nadšenci sa môžu tešiť na Arena Sport 1 HD a Eurosport 1-2 HD , ako aj ďalšie športové televízne kanály, ktoré ich v okamihu prenesú z obývačky na ihrisko.

Ponuku programov uzatvárajú aj tri špeciálne televízne stanice s obsahom pre dospelých.

"Vianoce sú iba raz do roka, preto si ich treba čo najviac užiť. Presne s touto myšlienkou sme sa riadili pri zostavovaní bezplatnej exkluzívnej ponuky televíznych kanálov. Je to také malý darček a poďakovanie našim zákazníkom, ktorí využívajú naše televízne služby," povedal Ján Mrva, obchodný riaditeľ pre rezidenčný segment SWAN.

Kompletná bezplatná ponuka 30 televíznych staníc platná od 15.12.2020 do 6.1.2021