Moderátor Dolinský: Ľutujem svoje chvíľkové zlyhanie

Moderátor Dolinský: Ľutujem svoje chvíľkové zlyhanie Reprofoto TA3

Televízia TA3 zverejnila vyjadrenie Nora Dolinského k udalostiam uplynulého týždňa, keď ho zadržala polícia za jazdu pod vplyvom alkoholu.

"Ľutujem svoje chvíľkové zlyhanie, pri ktorom sa našťastie nič nestalo. Pre mňa je to veľké poučenie, ktoré naozaj neodporúčam nikomu zažiť na vlastnej koži a môžem len apelovať na zodpovednosť za volantom. Ďakujem za podporu divákov aj Televízie TA3,“ píše sa vo vyhlásení moderátora, ktorý niekoľko rokov moderoval hlavnú politickú reláciu TA3 V politike.

Dolinského hliadka zastavila v utorok večer o 22:00 v Bratislave na ulici Na križovatkách. Dychová skúška u vodiča ukázala 1,77 promile. Okresný súd Bratislava II. v superrýchlom konaní uložil moderátorovi peňažný trest 5 000 Eur; pre prípad, žeby peňažný trest nebol zaplatený uložil náhradný trest odňatia slobody vo výmere 1 rok. Zároveň súd uložil obvinenému trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na skúšobnú dobu 3 roky.

Odporúčame aj: TA3 už má za Dolinského náhradu, politické debaty bude moderovať bývalá politička

Reláciu V politike bude zatiaľ moderovať Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva televízie TA3.
"S Norom Dolinským, ktorý pracuje pre TA3 viac ako 10 rokov a na moderátorskej pozícii odviedol skvelú prácu, budeme hovoriť o možnosti ďalšieho uplatnenia v televízii, mimo kamier, v najbližších dňoch," povedala pre Omédiách.com minulý týždeň Oľga Dúbravská z vedenia televízie.