Všetko o dovolenkách doma aj v zahraničí na TA3 už tento piatok

Všetko o dovolenkách doma aj v zahraničí na TA3 už tento piatok Foto: TA3

Ako bude vyzerať tohtoročné leto? S čím sa museli popasovať počas pandémie cestovné kancelárie a podnikatelia v cestovnom ruchu? O tom, aké budú mať dovolenkári možnosti a na čo sa majú pripraviť nielen hotely ale aj turisti sa dozviete v našom tematickom vysielaní.

V štúdiu privítame štátnu tajomníčku ministerstva dopravy Katarínu Brunckovú, Václava Miku, riaditeľa agentúry pre cestovný ruch Slovakia Travel a ďalších odborníkov v oblasti cestovného ruchu.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 14. 5. 2021 na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Sledujte TA3 v piatok 14. mája 2021 od 8.30

 Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.