Aktuálnu Orange TV cez satelit nahradí nová služba

Aktuálnu Orange TV cez satelit nahradí nová služba Ilustr. foto: Orange

Orange mení poskytovanie TV služby na vlastnej satelitnej platforme. Aktuálnu Orange TV cez satelit nahradí nová služba.

Spoločnosť Orange v januári tohto roka avizovala ukončenie predaja Orange TV cez satelit pre nových zákazníkov s cieľom priniesť službu s bohatším obsahom a funkcionalitou. Dnes operátor ohlásil spustenie novej TV služby, ktorá doplní existujúce portfólio Orange TV služieb s vlajkovou loďou v podobe káblovej IPTV poskytovanej prostredníctvom optickej/metalickej technológie a Orange TV cez internet.

„Výrazné rozšírenie dostupnosti našich televíznych služieb v ostatných rokoch v kombinácii s obchodno-strategickým zameraním na služby s vyššou pridanou hodnotou nás priviedli k rozhodnutiu prejsť na alternatívu pôvodnej satelitnej služby. Pre zákazníkov prinesie bohatší obsah a viac funkcionalít, pričom na trh ju uvedieme v spolupráci s novým partnerom, spoločnosťou Canal+,“ povedal riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange Martin Hromkovič.

Pôvodná platforma tak bude v priebehu jesene nahradená novou službou s väčším počtom TV staníc a novou štruktúrou. „Pre existujúcich zákazníkov Orange TV cez satelit bude pripravená ponuka na migráciu – či už na káblovú IPTV, pokiaľ sú po novom v jej dostupnosti, alebo na novú satelitnú službu.“ Samotná ponuka, programový raster a ďalšie detaily zatiaľ operátor neprezradil. Oznámil, že ich zverejní pred jej spustením.