Tomáš Novotný pracuje pre SME aj TA3

Foto: TA3 Foto: TA3

Tomáš Novotný, známy z webu natankuj.sk, sa vrátil do spravodajskej TA3.

Novotný je novým moderátorom televízie TA3, kde v minulosti pracoval. „Začínal som v elektronických médiách, je to pre mňa návrat, k tomu, čo som robil," povedal pre Omédiách.com Novotný.

"Televízia TA3 pripravuje pre svojich divákov viacero zaujímavých noviniek, ktoré predstavíme v úvode septembra. Súčasťou týchto noviniek sú prirodzene nové tváre, ktoré pribudnú na obrazovku aj v našej televízii. Nateraz môžeme potvrdiť, že jeden z moderátorských postov obsadzuje náš skúsený staronový kolega Tomáš Novotný. Ďalšie tváre si necháme ako prekvapenie, keďže vzídu aj z konkurzu, ktorý momentálne pripravujeme," povedala Antónia Račková Paričiová, ktorá má na starosti PR televízie.


Novotný pracoval ako redaktor a moderátor vo viacerých slovenských elektronických médiách -rádiu Twist, Expres, Viva, v televízii Markíza, STV. V minulosti bol aj redaktorom a moderátoromTA3.
Je zakladateľom portálu Natankuj.sk, ktorý sa po troch rokoch v roku 2012 stal súčasťou online služieb vydavateľstva Petit Press.

Novotný ostáva aj naďalej vo vydavateľstve Petit Press, kde má na starosti auto.sme.sk.