UPC rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc

UPC rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc

Spoločnosť UPC v pondelok (2. septembra) rozšírila programovú televíznu ponuku o sedem nových TV staníc: STV2 HD, Dajto HD, ČT :D/ ČT art, Animal Planet HD, CNBC, Crime & Investigation a Fightbox HD.

Počet televíznych staníc v ponuke digitálnej televízie UPC tak oddnes dosahuje takmer 150 programov všetkých žánrov vrátane 20 programov v HD kvalite.

Stanice STV2 HD, Dajto HD a ČT :D/ ČT art sú v digitálnej káblovej televízii zaradené do základného balíčka Entry, a stanice Animal Planet HD a CNBC sú súčasťou najobľúbenejšieho balíčka Basic. Stanica Crime & Investigation je zaradená do balíčka Plus a stanica Fightbox HD do balíčka Filmbox.

Nová stanica českej verejnoprávnej televízie ČT :D/ ČT art ponúka vysielanie pre deti od 4 do 12 rokov (od šiestej ráno do dvadsiatej hodiny večer), a vysielanie zamerané na kultúru a umenie (od dvadsiatej do druhej hodiny rannej).
CNBC predstavuje jednu z najpopulárnejších spravodajských staníc, ktorá je zameraná najmä na finančné a podnikové informácie z celého sveta, a stanica Crime & Investigation prináša obľúbené kriminálne seriály a dokumenty.

Nové HD stanice ponúkajú vo vysokom rozlíšení vysielanie verejnoprávneho kanálu STV2, slovenskej televízie zameranej na mužské publikum s názvom Dajto, športového kanálu orientovaného na bojové umenia Fightbox a stanice o zvieratách Animal Planet.