Ťažký týždeň má nového moderátora, Jano Gordulič končí

Ťažký týždeň má nového moderátora, Jano Gordulič končí Foto: Ťažký týždeň

Politicko-satirická relácia po šiestich rokoch mení moderátora. Jana Gorduliča vystrieda stand-up komik Jakub Gulík.

Jano Gordulič sa z projektu sťahuje. Reláciu ďalej povedie headwriterka a kreatívna producentka Lucia Pazičová, na ktorú prechádza aj licencia relácie.

Ťažký týždeň je moje dieťa a mám ho veľmi rád, ale už ma jeho tvorba nenapĺňala tak ako doteraz. Potrebujem si trochu oddýchnuť - od každotýždňového záväzku aj politiky, nadýchnuť sa a zistiť, čo bude ďalší krok. Reláciu odovzdávam skvelým ľuďom, kamarátom a profesionálom a som si istý, že v ich rukách sa bude ďalej rozvíjať a ešte mi aj smutno bude. Ťažkému týždňu, jeho novej šéfke Lucii Pazičovej aj Jakubovi držím palce!” povedal Gordulič.

“Pri projekte som takmer od začiatku a pre mňa samú je ťažké predstaviť si Ťažký týždeň bez Jana. Na druhej strane, tento formát považujem za veľmi potrebný a spolu s tímom v ňom chceme pokračovať. Veľmi sa teším, že Jakub ponuku prijal a Janovi ďakujem za kus dobrej roboty,” hovorí Pazičová.

Novým moderátorom je stand up komik Jakub Gulík, premiéru bude mať dnes.

“Takáto ponuka sa neodmieta! Ťažký Týždeň som takmer pravidelne sledoval, je to skvelý formát a od Jana viem, že okolo sú šikovní ľudia. A hovoril mi to v súkromí, bez svedkov, kedy nepotreboval byť neúprimný, takže to musí byť pravda. Beriem to ako skvelú príležitosť, veľa sa môžem naučiť a zlepšiť sa,” hovorí Gulík.

Odporúčame aj: Výrobca homeopatík požaduje zásah do videa Jána Gorduliča

Celé vysvetlenie zakladateľa a moderátora Jana Gorduliča, s ktorým sa lúči s divákmi: