Zuzana Ťapáková končí ako šéfka TV Markíza

Zuzana Ťapáková končí ako šéfka TV Markíza

Podľa informácii Omédiách.com šéfka televízie Markíza končí vo funkcii.

 

 

Kedy má funkciu opustiť, nie je známe. Požiadala som o stanovisko televíziu, vlastníka televízie spoločnosť CME zatiaľ sa nevyjadrili.  Zisťujem podrobnosti.

Doplnenie: "Sedím na pracovnom stretnutí a neviem, o čom hovoríte," odpovedala o približne 15 hodine esemeskou Zuzana Ťapáková. Viac sa zatiaľ ona ani žiaden zástupca televízie k informácii nevyjadrili.

V auguste spoločnosť CME oznámila odchod jej dlhoročného šéfa – Rumuna Adriana Sarbu, pár dní po ňom skončil šéfredaktor spravodajstva Nova Vladimír Mužík.

Odporúčam aj: Adrian Sarbu končí, akcie CME stúpli

Odporúčam aj: Po Sarbuovi náhle končí aj Mužík

Zuzana Ťapáková sa stala generálnou riaditeľkou Markízy v roku 2010, keď nastúpila na pozíciu po Václavovi Mikovi, ktorý sa sám vzdal funkcie.
Ťapáková bola predtým riaditeľkou Centra marketingu televízie, zabezpečovala propagáciu televízie na verejnosti, strategické plánovanie imidžu v rámci Public relations a Corporate identity. V televízii je od jej začiatkov.
Vyštudovala divadelnú a filmovú vedu na VŠMU, kde prednášala dejiny divadla. Neskôr pracovala v Slovenskom rozhlase v metodicko-výskumnom kabinete. Po novembri v reklamnej agentúre GGK a MARK/BBDO.