Print this page

Zuzana Ťapáková končí ako šéfka TV Markíza

Podľa informácii Omédiách.com šéfka televízie Markíza končí vo funkcii.

 

 

Kedy má funkciu opustiť, nie je známe. Požiadala som o stanovisko televíziu, vlastníka televízie spoločnosť CME zatiaľ sa nevyjadrili.  Zisťujem podrobnosti.

Doplnenie: "Sedím na pracovnom stretnutí a neviem, o čom hovoríte," odpovedala o približne 15 hodine esemeskou Zuzana Ťapáková. Viac sa zatiaľ ona ani žiaden zástupca televízie k informácii nevyjadrili.

V auguste spoločnosť CME oznámila odchod jej dlhoročného šéfa – Rumuna Adriana Sarbu, pár dní po ňom skončil šéfredaktor spravodajstva Nova Vladimír Mužík.

Odporúčam aj: Adrian Sarbu končí, akcie CME stúpli

Odporúčam aj: Po Sarbuovi náhle končí aj Mužík

Zuzana Ťapáková sa stala generálnou riaditeľkou Markízy v roku 2010, keď nastúpila na pozíciu po Václavovi Mikovi, ktorý sa sám vzdal funkcie.
Ťapáková bola predtým riaditeľkou Centra marketingu televízie, zabezpečovala propagáciu televízie na verejnosti, strategické plánovanie imidžu v rámci Public relations a Corporate identity. V televízii je od jej začiatkov.
Vyštudovala divadelnú a filmovú vedu na VŠMU, kde prednášala dejiny divadla. Neskôr pracovala v Slovenskom rozhlase v metodicko-výskumnom kabinete. Po novembri v reklamnej agentúre GGK a MARK/BBDO.