Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Česká republika uzavreli novú strategickú dohodu so spoločnosťou CANAL+

Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Česká republika uzavreli novú strategickú dohodu so spoločnosťou CANAL+ Foto: Facebook Canal+Sport

Anglická Premier League ostáva aj naďalej na obrazovkách spoločností Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic prostredníctvom CANAL+ Sport.

Anglická Premier League a súboje jej 20 účastníkov pokračuje aj naďalej na obrazovkách Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Česká republika. Od augusta si tak budú môcť milovníci anglického futbalu vychutnať všetkých 380 zápasov, ktoré sa odohrajú počas tejto sezóny Premier League, na novom televíznom kanáli CANAL+ Sport, informuje Slovak Telekom v tlačovej správe.

Zúčastnené strany sa dohodli na vysielacích právach anglickej Premier League na tri roky, čo je viac ako 1000 exkluzívnych futbalových prenosov, ktoré budú vysielané na CANAL+ Sport TV. "Vďaka spoločnému úsiliu všetkých strán sa nám podarilo úspešne dotiahnuť rokovania do víťazného konca. S radosťou tak môžeme oznámiť, že na slovenských a českých divákov čakajú tri roky atraktívneho futbalu z Premier League. Nebudem klamať, keď poviem, že každý zápas tejto súťaže je pre futbalových fanúšikov naozajstný zážitok. A aj keď iba z pohodlia domova, istotne stojí za to si ho pozrieť. Možno túto sezónu ešte o niečo viac, pretože Premier League v tomto roku oslávila 30. výročie od svojho prvého zápasu v sezóne 1992/1993," zhodnotil Marcel Šatanek, senior manažér TV segmentu a terminálov spoločnosti Slovak Telekom. 

„Značka CANAL+ bude na českom a slovenskom trhu debutovať s veľkou silou. Naše partnerstvo so Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Česká republika umožní viacerým divákom prístup k skvelému obsahu z anglickej Premier League okrem našich existujúcich divákov v Skylink a Freesat. CANAL+ bude pokračovať v posilňovaní svojej ponuky obsahu, pričom ju bude ďalej rozširovať o ďalšie produkty dodávané v balíku od SPI a jej distribúciu prostredníctvom partnerstiev, čo divákom umožní vychutnať si skvelé produkty. Ladislav Řeháček a jeho tím odviedli skvelú prácu na vytvorení Canal+ Sport, ktorého špičková produkcia pozdvihne divácky zážitok z anglickej Premier League. Ďakujeme všetkým našim partnerom, s ktorými sme spolupracovali, za túto dohodu,“ povedal Berk Uziyel, generálny riaditeľ spoločnosti SPI International, ktorý je teraz súčasťou skupiny Canal+ a má na starosti B2B distribúciu produktov Canal+ v rámci územia.

„Zaistenie vysielacích práv vnímame ako prelomový úspech, vďaka ktorému môžeme našim zákazníkom aj naďalej prinášať prémiový obsah a prestížnu ponuku programov. Naše športové kanály patria medzi najobľúbenejší a najvyhľadávanejší obsah na T-Mobile TV a vďaka uzavretiu dohody si teraz diváci môžu naplno užiť širokú ponuku kvalitného futbalu zahŕňajúcu aj špičkovú Premier League,“ dodáva Zdeněk Spurný, manažér televíznych služieb T-Mobile.

Všetky futbalové prenosy budú v HD kvalite so slovenským a českým komentárom bez príplatku.