RTVS má novú reláciu PsychoMiro(v)lóg

RTVS má novú reláciu PsychoMiro(v)lóg Foto: RTVS

RTVS pripravila novú reláciu pre mladých. PsychoMiro(v)lóg poskytne tínedžerom odpovede aj na tie najpálčivejšie otázky. Na obrazovky Jednotky príde už v sobotu o 10.00 h.

PsychoMiro(v)lóg je krátka, približne štvrťhodinová relácia, ktorá vlogovou formou nazrie do života dnešnej mládeže a do problémov, ktoré mladých ľudí trápia, informuje RTVS v tlačovej správe. S pomocou psychológov ponúkne Miro rady, ako jednotlivé situácie riešiť, a zároveň tak ukáže rovesníkom, že každý problém má riešenie.

Vlogera Mira stvárni študent konzervatória Maxim Rozenberg, ktorý sa bude snažiť zamiešať do života svojich spolužiakov či kamarátov a pomáhať im v riešeniach rôznych, často aj komických, situácií.

Maxim Rozenberg si zahral vo viacerých divadelných inscenáciách, okrem toho aj v projekte Generácia Z, ktorý sa tiež zaoberal problematikou dnešnej mladej generácie.

Novú reláciu bude RTVS vysielať každú sobotu dopoludnia po novej súťažnej relácii Naj škola. Na scenári relácie sa podieľajú mladé autorky Ľubica Bystričanová a Miriam Fulmeková. Dramaturgiu má v rukách Vladimír Balko. Okrem herca Maxima Rozenberga sa v jednotlivých epizódach predstavia aj jeho spolužiaci, ďalší herci z bratislavského konzervatória a tiež mladá psychologička Nikola Novoveská.