SledovanieTV pridáva stovky hodín nahrávok do doplnkových balíčkov

SledovanieTV pridáva stovky hodín nahrávok do doplnkových balíčkov Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovanieTV upravuje ponuku doplnkových balíčkov s nahrávkami. Pridáva tri balíčky so stovkami hodín, ktoré si môžu užívatelia kedykoľvek dokúpiť. Na výber je 150, 300 alebo 600 hodín pre obľúbené seriály, filmy a programy.

Od tohtoročného januára si môžu užívatelia služby SledovaniTV nahrávať až stovky hodín filmov, seriálov či relácií. Ponuka doplnkových balíčkov s hodinami nahrávok navyše sa výrazne rozrástla.
Doterajší balíček 120 hodín nahrávok sa zvýšil na 300 hodín nahrávok s nezmenenou cenou 89 Kč. Novinkou sú ďalšie dva balíčky - 150 hodín za 49 Kč a 600 hodín nahrávok za 149 Kč. Užívateľom teda nič nebráni v nahrávaní celých seriálov, či väčšieho množstva filmov.

Rovnaké balíčky sú k dispozícii aj zákazníkom slovenskej služby SledovanieTV. Tí sa môžu tešiť na 150 hodín nahrávok za 1,99 €, 300 hodín za 2,99 € a 600 hodín za 5,99 €.

„Nahrávky sú medzi našimi zákazníkmi jednou z najobľúbenejších funkcií. Preto sme chceli užívateľom ponúknuť väčšiu kapacitu na ukladanie obsahu, ktorá bude zároveň za priaznivejšie ceny. Každý užívateľ si tak môže vytvoriť súkromnú videotéku podľa svojho gusta, alebo sledovať televízne vysielanie aj dlhšie ako 7 dní spätne,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Uložený obsah zostane užívateľom k dispozícii až 6 mesiacov. Sledovať ho navyše môžu na ktoromkoľvek spárovanom zariadení. Nahrávky je možné ukladať aj po odvysielaní daného programu, a to po celú dobu, kedy je obsah dostupný pre spätné prehrávanie. Jedným stlačením je možné navyše ukladať celé seriály, jednotlivé epizódy sa nahrajú automaticky vždy po odvysielaní.

O SledovaniTV

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a viac ako 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje aj spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní. Prepínať je možné aj medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 600-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíznych a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, TCL, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.

SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia. Pod značkou Televio je služba dostupná v Poľsku a od decembra 2022 aj v Chorvátsku.