Dlhoročný redaktor a moderátor JOJ smeruje do politiky

Dlhoročný redaktor a moderátor JOJ smeruje do politiky Ilustr. foto: KP SR

Dlhoročný redaktor a moderátor spravodajstva JOJ Samuel Migaľ sa rozhodol odísť z televízie a svoju budúcnosť by rád videl v politike.

"Už dnes sa postaví k bývalému premiérovi známy spravodajský redaktor TV JOJ," napísala pluska.sk. Hlas mal dnes o 15:00 popoludní tlačovú besedu, bývalý redaktor JOJ sa vedľa Pellegriniho neobjavil. Strana informáciu o tom, že novou tvárou má byť Migaľ, nepotvrdila. "Rokujeme s viacerými osobnosťami a postupne ich predstavíme," odpísala Pluske hovorkyňa Hlasu. Web nepriniesol vyjadrenie samotného redaktora.

Požiadali sme o vyjadrenie samotného Samuela Migaľa. "Po dvadsiatich rokoch som sa rozhodol odísť z televízie JOJ a z televíziou sam sa korektne rozlúčil. Uvažujem o politickej budúcnosti," povedal pre Omediach.com Migaľ. To, či ide práve do strany Hlas, nekomentoval.
Archív S. Migaľ

Samuel Migaľ je od roku 2004 reportérom a moderátorom televízie JOJ. Novinár pôvodom z východného Slovenska vyštudoval Fakultu masmediálnej komunikácie na UCM v Trnave. V televízii Joj sa venoval dennému spravodajstvu hlavnej spravodajskej relácie NOVINY TV JOJ, primárne z oblasti bezpečnosti a obrany.

Zaujíma vás zákulisie médií, sledujte nás aj na Facebooku a na Instagrame.