4KA TV pridáva nové televízne stanice

4KA TV pridáva nové televízne stanice

Operátor 4ka rozširuje ponuku svojej digitálnej televízie 4KA TV a pridáva nové televízne kanály.

V ponuke TV šírenej cez optickú sieť (IPTV), rovnako ako aj internetovej 4KA TV (OTT) pribudne 5 nových TV kanálov.

Zákazníci operátora nájdu v programovom rastri 2 nové lifestylové stanice - Love Nature HD a Home & Garden TV HD (HGTV), 2 hudobné programy - Šlágr Muzika HD a Šlágr Premium HD a jeden spravodajský kanál - Freedom TV HD. Zákazníci 4ka TV získajú nové televízne kanály automaticky po reštarte zariadenia či po update mobilnej TV aplikácie 4ka TV.

Zoznam nových kanálov:

HGTV HD sa zameriava na programy o bývaní a renováciách, či záhradných premenách, ktorý ponúka lokalizované relácie, pričom časť titulov sa vysiela aj v originálnom znení. Dokumentárny kanál Love Nature HD ponúka najväčšiu zbierku prírodovedných programov z viac ako 40 lokalít sveta. Hudobnú kanál Šlágr Premium HD prináša najväčšie hity Šlágr TV doplnené o hity československej pop-music a zahraničných interpretov vrátane americkej country hudby. Ďalšia hudobná televízia Šlágr Muzika HD ponúka obľúbenú ľudovú hudbu a dychovku. Freedom TV HD je ukrajinský spravodajský TV kanál.

4KA TV môžu sledovať zákazníci v TV pomocou set-top boxu na optickom pripojení od 4ky, alebo cez aplikáciu pre Smart TV, mobilné zariadenia či cez webový prehliadač na počítačovej obrazovke.

"Aplikácia 4KA TV podporuje všetky novšie Smart TV Samsung, LG či Android TV a Apple TV. 4KA TV podporuje všetky moderné funkcie ako nahrávanie, 7 dňový TV archív, či spustenie relácie od začiatku. 4KA TV je dostupná v základnej verzii s viac ako 40 TV kanálmi za 10 EUR mesačne a vo verzii XL ponúka za 22 EUR mesačne viac ako 111 TV kanálov, pričom v cene služby je zahrnutý už základný TV archív a je možné sledovať TV na dvoch zariadeniach súčasne," nformuje operátor v tlačovej správe.