Na JOJ prichádza seriál Duch od tvorcov úspešných krimináliek (VIDEO)

Na JOJ prichádza seriál Duch od tvorcov úspešných krimináliek (VIDEO) Foto: JOJ

Televízia JOJ prichádza s novým neobvyklým kriminálnym seriálom od známej produkčnej spoločnosti DNA. Česká podoba seriálu u susedov zožala úspech.

Seriál Duch prináša príbeh policajného vyšetrovateľa Emila, ktorému život naruby obráti smrť mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča. Ich cesta sa začne spájať po tom, ako bude chcieť Darko od polície pomoc pri vyšetrovaní, ktorá viedla k jeho smrti. Je teda duchom a podarí sa mu spojiť práve s Emilom. Ako protislužbu mu Darko pomôže vyšetrovať prípady. Nepôjde teda o klasickú kriminálku, ale o veľmi jedinečný seriál, s mnohými zábavnými scénami.

Odporúčame aj: Kto je kto v kriminálnom seriáli Duch (FOTO)

Aj keď je jednou z hlavných postáv duch, dej sa odohráva v realite, kde polícia, vyšetrovanie, podsvetie aj organizovaný zločin zodpovedajú kriminálnej praxi.

Ducha mafiánskeho bossa Darka stvárnil srbský herec Predrag Bjelac, ten je hereckým kolegom Michala Kubovčíka - vyšetrovateľa Emila. Ďalšie herecké úlohy v 8-dielnom seriáli stvárnila Rebeka Poláková, Maroš Kramár, Martin Nahálka, Robo Jakab, Kamil Mikulčík, Vlado Šarišský, Verica Nedeska či Dana Droppová.

Nový osemdielny krimiseriál televízie Prima s názvom Duch v uplynulých mesiacoch patril medzi najsledovanejšie seriály v Česku. Pod jeho úspech sa podpísali slovenskí tvorcovia – režiséri Peter Bebjak a Róbert Šveda v produkcii DNA, producenta Rastislava Šestáka, , ktorá má na svojom konte filmy ako Trhlina, Správa, Jozef Mak či najnovší film Úsvit. DNA production stojí aj za kriminálkami Mesto tieňov, Odsúdení či Za sklom.