SledovaniTV prináša nový dizajn webového prehrávača

SledovaniTV prináša nový dizajn webového prehrávača Ilustr. foto: SledovaniTV

Webový prehrávač služby SledovaniTV získava nový vzhľad. Zjednocuje sa tak dizajn naprieč platformami.

 

Užívatelia, ktorí sledujú televízne vysielanie cez webový prehrávač, mohli v posledných týždňoch zaznamenať zmenu vzhľadu. Postupne sme nasadzovali nový dizajn, ktorý viac korešponduje s vizuálmi našich televíznych aplikácií.

Vylepšený dizajn získal zoznam kanálov, ale aj prehľad predchádzajúcich a nasledujúcich relácií. Novo si môžu používatelia v zozname kanálov tiež filtrovať podľa žánrov, možnosť zobrazenia v mriežke zostala zachovaná.

„Nový vzhľad zjednotil všetky naše platformy. Naši zákazníci tak získajú konzistentný užívateľský zážitok, nech už si na sledovanie televízie vyberú akúkoľvek platformu,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a cez 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje aj spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní. Prepínať je možné aj medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 600 hodinový priestor pre záznam televízneho programu.
Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíznych a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, TCL, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.
Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.
SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.