A na čom Wi-Fičíte? pýta sa operátor v spote zo strechy paneláku (VIDEO)

A na čom Wi-Fičíte? pýta sa operátor v spote zo strechy paneláku (VIDEO) Repofoto 4ka

Telekomunikačný operátor 4KA práve fičí s novou kampaňou na jej televíznu službu 4KA TV, v ktorej si môžete pozrieť "čokoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek." Kampaň sa začala už pred pár dňami uvedením sponzorského odkazu. Ten komunikuje domáci internet a televíziu.

 

V týchto dňoch sa začína vysielať nový TV spot na 4KA TV. Hlavným headlinom kampane je otázka 'Na čom Wi-Fičíte?'. "Headlinom komunikujeme všetky služby, ktoré poskytuje 4ka domácnostiam, a ktoré fičia u zákazníka doma na Wi-Fi," hovorí marketingový riaditeľ 4ky Roland Kyška.

Kampaň pripravila reklamná agentúra MARK BBDO, TV spot zverila už overenému režisérovi viacerých spotov 4ky Martinovi Marčekovi. „Telka od 4ky však nefunguje iba doma na Wi-Fi, ale môžete ju vďaka appke 4KA TV pozerať všade, kde máte internetové pripojenie (v celej EÚ). To sme chceli kreatívne zobraziť aj v našom novom TV spote. Totálnu pohodičku pred telkou sme tak vytvorili na netradičnom mieste - na streche paneláku," dodáva kreatívny riaditeľ MARK BBDO Boyo Dohnal.
 
Kampaň okrem telky "fičí" aj na OOH, v online a v kinách.

Vizitka kampane: Na čom Wi-Fičíte? 

Klient: SWAN, Marketing 4ka – Martina Ondrášová, Alexandra Kӧrmendy

Agentúra: MARK BBDO Bratislava
Strategy Planner: Marian Timoracký
Creative Director: Boyo Dohnal
Copywriter: Matúš Švirloch
Art Director: Boyo Dohnal
Account Manager: Lenka Chorvátová, Kristína Halová
Fotograf: Martin Fridner
Režisér: Martin Marček

TV a domáci internet od 4ky už na pošte

Zákazníci 4ky môžu vybaviť celé portfólio mobilných služieb a služieb pre domácnosť od 4ky aj na pošte. „V TV spote sa sami presvedčíte, že našu vymakanú 4KA telku môžete sledovať naozaj všade. Aj tam, kde si to zatiaľ neviete ani len predstaviť. A novinkou je, že sa dá kúpiť už aj na vašej najbližšej pošte! Vďaka čomu sme ešte bližšie zákazníkom na celom Slovensku,“ hovorí Martina Ondrášová, brand manažér 4ka.