JOJ nasadzuje nový seriál Vytoč môjho agenta, prinášame podrobnosti (VIDEO)

JOJ nasadzuje nový seriál Vytoč môjho agenta, prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: JOJ

Televízia JOJ v spolupráci s TV Prima natočila adaptáciu medzinárodnými dramedy s názvom Vytoč môjho agenta. Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti zažívajú každý deň?

Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry, pričom ide o česko-slovenskú adaptáciu zahraničného projektu Call my agent, v ktorej herci hrajú sami seba. "Seriál, ktorý sme pripravili spolu s TV Prima, je postavený na brilantnom obsadení, skvelej réžii a perfektnom scenári, rovnako ako jeho francúzsky náprotivok, ktorý nazbieral množstvo ocenení a desiatky nominácií po celom svete. Získal Glóbusy za najlepší televízny film a najlepšieho herca, má Emmy za najlepšiu komédiu a množstvo medzinárodných cien filmových a televíznych kritikov. Hereckou špičkou obsadený seriál Vytoč môjho agenta vznikol v réžii Michala Blaška a Jakuba Machaly. Kreatívnu dramaturgiu mala na starosti režisérka Alice Nellis," informuje JOJ.

​Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry hrajú Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka alebo Michal Dlouhý.

Osemdielna komediálna dráma zavedie divákov do málo poznaného zákulisia kastingovej agentúry, v ktorej štvorica agentov musí každý deň plniť požiadavky hercov, súperiť s konkurenciou a riešiť komplikované osobné vzťahy prelínajúce sa s pracovnými povinnosťami. "Príbehy odhaľujú neraz absurdné a komické situácie, pretkané súkromnými drámami aj emotívnymi momentmi, a úskalia hereckého remesla, ktoré sú pred verejnosťou skryté," avizuje televízia.