Čistky vo vedení Markízy pokračujú

Čistky vo vedení Markízy pokračujú Foto: Markíza

Pár týždňov po Zuzane Ťapákovej skončil ďalší člen topmanažmentu Markízy - riaditeľ Centra reklamy Matej Ribanský.

 

 

Matej Ribanský, ktorého meno sa v minulosti spomínalo ako meno možného nástupcu Zuzany Ťapákovej, dnes na pozícii šéfa reklamy skončil. Podľa troch nezávislých zdrojov z prostredia televízie bol Ribanský odvolaný z pozície riaditeľa Centra reklamy.

Členom topmanažmentu skupiny Markíza bol od 1. januára 2011.

Matej Ribanský pôsobil v minulosti aj v TV JOJ, v rokoch 2000-2006 bol obchodný riaditeľ TV Markíza, od roku 2009 bol na čele spravodajskej televízie TA3.

Aktualizácia: Televízia oficiálne potvrdila odchod Ribanského. Do obdobia, pokiaľ bude vymenovaný nový riaditeľ Centra reklamy, bude obchodný tím viesť priamo generálny riaditeľ TV Markíza, Matthias Settele. „Rád by som poďakoval pánovi Ribanskému za všetko, čo pre Markízu spravil a prajem mu veľa úspechov v jeho ďalšej kariére", povedal Matthias Settele. „Televízne stanice skupiny Markíza ostanú aj naďalej voľbou číslo jeden pre televíznych divákov a reklamných klientov. My sa budeme ešte viac snažiť o to, aby sme náš program neustále vylepšovali, a potvrdili tak úspech Markízy aj v ďalších rokoch," dodal generálny riaditeľ Markízy.