Streamovacia služba CANAL+ ako darček pre DIGI zákazníkov

Streamovacia služba CANAL+ ako darček pre DIGI zákazníkov

Od 3. apríla spoločnosť DIGI Slovakia ponúka svojim zákazníkom nový benefit v podobe streamovacej služby CANAL+. Služba je dostupná pre zákazníkov s vybranými základnými balíkmi.

Obľúbená streamovacia služba CANAL+ bude odteraz dostupná aj pre zákazníkov DIGI. Stovky filmov, seriálov, ale aj obľúbené športové televízne programy sú súčasťou nového benefitu – streamovacej služby CANAL+. Benefit získavajú všetci zákazníci satelitnej a káblovej televízie s balíkom Premium a Platinum, ako aj zákazníci internetovej televízie, ktorí majú aktivovaný extra balík Prémiový Šport. Pre využívanie novej služby od DIGI je potrebné sa zaregistrovať prostredníctvom registračného formuláru na webe www.digislovakia.sk/canalplus.

FILMY, SERIÁLY AJ ŠPORT KEDYKOĽVEK A KDEKOĽVEK

Služba CANAL+ od DIGI ponúka celú videotéku vybraných programov dostupnú v aplikácii. Zákazníci si tak môžu vyberať z množstva filmov a seriálov, či sledovať obľúbené športové prenosy na programoch CANAL+ Sport. Streamovaciu službu CANAL+ je možné sledovať v smart TV, tablete, mobile či v PC. Zákazníci internetovej televízie od DIGI nájdu aplikáciu aj vo svojich Set-top boxoch. V prípade, že sa aplikácia automaticky neobjaví v základnom menu, je potrebné si ju stiahnuť z príslušného obchodu s aplikáciami. Službu CANAL+ je možné využívať na dvoch zariadeniach súčasne.

SKVELÁ TELEVÍZNA PONUKA UŽ OD 1 € MESAČNE

Benefit CANAL+ rozšíril ponuku výhod pre DIGI zákazníkov už od 3. apríla 2024. „Neustále sa snažíme zlepšovať ponuku služieb v DIGI a preto nás teší, že sa naša ponuka rozrástla o nový benefit v podobe streamovacej služby CANAL+. Zákazníci DIGI tak majú k dispozícií množstvo kvalitných filmov a seriálov zadarmo. Veríme, že z pestrej ponuky si vyberie každý člen rodiny,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Noví DIGI zákazníci teraz získajú balík Premium spolu so všetkými benefitmi už od 1 € na prvé 3 mesiace. Skvelý výber televíznych programov si teraz môžu navyše obohatiť o videoknižnicu CANAL+.