Nový TV kanál a dve prémiové stanice ako darček prináša v máji svojim užívateľom SledovaniTV

Nový TV kanál a dve prémiové stanice ako darček prináša v máji svojim užívateľom SledovaniTV Ilustr. foto: SledovaniTV

V máji pribudne v službe nový hudobný kanál OK TV. Všetci používatelia SledovaniTV môžu celý mesiac sledovať zadarmo prémiové stanice BBC Earth a Minimax. Majú tiež možnosť využiť akciu na Filmový balíček za 1 Kč/0,10 € na prvý mesiac.


Internetová televízia SledovaniTV a SledovanieTV prináša v máji svojim zákazníkom v Česku aj na Slovensku darček v podobe dvoch prémiových staníc. Malých divákov poteší detský kanál Minimax, tie väčšie potom BBC Earth s fascinujúcimi dokumentmi. Na Minimax prichádza seriál Bola raz jedna... vec, ktorý nadväzuje na svetoznáme francúzske seriály Bol raz jeden... život,... vynálezca, a ďalší. Dokumentárna stanica BBC Earth patrí v priebehu apríla a mája sérii Cicavce. V šiestich dieloch Sir David Attenborough odhaľuje tajomstvo života cicavcov v rôznych kútoch planéty.

Nová stanica OK TV

Nová hudobná a lifestylová stanica OK ohlásila na máj svoj štart na českom trhu. Ihneď potom sa stane tiež súčasťou programovej ponuky všetkých základných balíčkov SledovaniTV.

OK TV svoje vysielanie zameria na česko-slovenskú hudobnú a zábavnú produkciu. Na obrazovkách sa objavia české i slovenské celebrity v najrôznejších zábavných programoch či vedomostných súťažiach. Svoje miesto budú mať aj programy o varení či o športe.

Mesačný filmový maratón len za 1 Kč/0,10 €

Pre tých, ktorí holdujú skôr odpočinkovej tvorbe je tu akcia na Filmový balíček. Vďaka nemu môžu záujemcovia sledovať 10 filmových staníc iba za 1 Sk. Potom bude stáť štandardných cenníkových 149 Kč/5,99 €.
„Filmový balíček zahŕňa tri rôznorodé stanice AXN, ale aj obľúbené Epic Drama či domov európskych festivalových filmov Film Europe. Veríme, že si v ňom preto každý nájde to svoje,“ hovorí CSO spoločnosti SledovaniTV Michal Jura.