Z Telerána po 20 rokoch odchádza Lenka Šóošová a Roman Juraško

Z Telerána po 20 rokoch odchádza Lenka Šóošová a Roman Juraško Foto: Markíza

Lenka Šóošová sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v TV Markíza, Roman Juraško posilní moderátorský tím magazínu Reflex.

 

Takmer dve dekády Lenka Šóošová a Roman Juraško moderovali ranné vysielanie televízie Markíza. V utorok 28. mája odmoderujú svoje posledné spoločné Teleráno.

„Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, časť mojej identity a tiež kus života. Životnú energiu však nemáme bezodnú a čas prináša do života nové priority. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť. Toto rozhodnutie sa nerodilo ani ľahko, ani krátko. Dozrel čas, aby som sa v živote posunula ďalej,“ povedala Šóošová. Aktuálne si chce oddýchnuť a venovať sa rodine a postupne sa chce "viac zamerať na autorské projekty".

Juraško od pondelka 3. júna 2024 posilní moderátorskú zostavu podvečerného magazínu Reflex.

„Končí sa pre mňa jedna obrovská životná etapa a ja sa chcem v prvom rade poďakovať Lenke za všetky tie roky, ktoré neboli len o práci, ale aj o priateľstve na celý život. Naše spoločné ranné vstávania síce končia, avšak priateľstvo pokračuje a to je to najdôležitejšie. Teleráno navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou,“ povedal Juraško.

Teleráno budú naďalej sprevádzať dve moderátorské dvojice - Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčekom a Lucia Hlaváčková s Matúšom Krnčokom.