Pluska sa mení, chce konkurovať veľkým televíziám

Pluska sa mení, chce konkurovať veľkým televíziám

V nedeľu 17. novembra skoro ráno sa mení grafika televízie PLUS. Tá bude ako pre mužov, tak aj pre ženy. Vedenie sľubuje ďalšie zmeny, ktorými chce vstúpiť do konkurencie s tzv. veľkými televíziami.

 

 

JOJ Gropu dnes ohlásila zmeny v svojej druhej televízii. Stanica PLUS prejde kompletným grafickým liftingom. „Moderná PLUSka vstúpi do novej televíznej sezóny 2014 pripravená obhájiť pozíciu jednotky medzi malými stanicami a zaujať tak miesto plnohodnotnej alternatívy k ostatným televíziám, vrátane tých najväčších," tvrdí vedenie televízie. Jedným z hlavných posolstiev zmien je, že PLUS nie je len pre mužov, ale aj pre ženy. Televízia sľubuje viac seriálov, filmov, dokumentov a viac hviezd.

 

„Dominantným motívom novej grafiky je sklenená črepina, ktorá v symbióze so zaužívaným claimom "Keď chceš viac" vysvetľuje jej hlavnú filozofiu – ak hľadáš alternatívu k TV JOJ alebo WAU TV, keď chceš ešte viac filmov, seriálov, dokumentov či svetových hviezd, zapni si PLUS," hovorí televízia. "Nová staničná grafika PLUS 2013 spája mužský drive a ženskú atraktivitu, má moderný vzhľad, je mladistvá a pripravená zasiahnuť mladého dynamického diváka."

TV PLUS spustila vysielanie ako JOJ Plus v roku 2008, veľkým redizajnom prešla v roku 2011.

Tím grafických dizajnérov (Dalibor Hriadeľ a Jakub Jurášek) pri novej grafike sa snažil dosiahnuť rovnocenné postavenie všetkých kanálov JOJ Group.