Marcin: Nehrá v Profesionáloch, objaví sa v Dr. Ema

Marcin: Nehrá v Profesionáloch, objaví sa v Dr. Ema Foto: JOJ

V komediálnom seriáli Profesionáli na JOJ sa nakoniec herec Peter Marcin neobjaví. Zahrá si v psychologickej novinke - Dr. Ema.


Prvé časti Profesionálov sa už začali natáčať. Jednou z ohlásených nových postáv pre novú sériu bol generál Hůrka, strýko Karola Hůrku. Stvárniť ho mal Peter Marcin, ktorý sa však nakoniec v komediálnom seriáli neobjaví. Dôvodom podla televízie je oklieštenie nových postáv, aby nezabrali priestor tým osvedčeným a populárnym. „Nechceli sme diváka zaťažovať prílišným množstvom (nových) postáv, preto sme sa rozhodli zamerať hlavne na osvedčené postavy tak, ako ich diváci mali radi už od začiatku vysielania seriálu," vyjadrila sa PR manažérka Jojky Katarína Nosková.

Nový čas začal špekulovať, či za zrušením Marcinovej postavy nie sú jeho vysoké finančné nároky. Televízia Joj, aj sám Peter Marcin tieto tvrdenia odmieta. „O peniazoch ani nebola reč, nemali sme na stole žiadne zmluvy. Stretnutia prebehli iba na úrovni rozhovorov, tvorcovia sa nakoniec rozhodli ma neobsadiť. Je to v podstate úplne prirodzené, ponuky prichádzajú, niekedy sa dohodneme, inokedy nie," vyjadril sa pre web Joj.sk Marcin. Ten je stále plánovanou tvárou pre nový seriál Jojky Dr. Ema, s ktorým sa ráta do druhej polovice roku 2014.

Bude to nový "psychologický" 25-dielny seriál. Hlavnú postavu psychologičku Emu Liškovú obsadí Soňa Norisová.