Na Silvestra doletí Karel Gott na vrtulníku

Na Silvestra doletí Karel Gott na vrtulníku Foto: ČT

RTVS chystá po rokoch silvestrovskú šou spolu s Českou televíziou. Príde kúzelník, Karol Gott na vrtulníku a Marcin s Dejdarom budú nosiť Vondráčkovú. Markíza a JOJ pripravili reprízový večer.

 

 

RTVS odštartuje večerný program silvestrovským špeciálom zábavnej relácie Nikto nie je dokonalý. V talkshow Olivera Andrásyho a Eleny Vacvalovej bude Jiří Krampol, Peter Nagy, Marián Labuda, Katarína Hasprová, Marcel Forgáč a Junior.

 

O 21:50 začína spoločný česko slovenský zábavný program Silvester 2013, ktorý pripravili obe televízie na počesť 60. výročia vzniku niekdajšej Československej televízie. „V tomto výnimočnom projekte sa okrem najväčších hviezd českej a slovenského scény môžu diváci tešiť na mladého talentovaného kúzelníka Roberta Foxa, ktorý pripravil pre tento program niekoľko veľkých, a v Českej a Slovenskom republike doteraz nevídaných ilúzií. A môžeme prezradiť, že jedným z hlavných aktérov týchto kúziel bude okrem iného aj sám Karel Gott," avizuje ČT.

 

O zábavu sa bude starať 65 spevákov, hercov, tanečníkov – napríklad Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Miro Žbirka, Richard Müller, Celestine Buckingham, Michal David, skupiny Elán, No Name, Chinaski či Fragile. Program bude moderovať Martin Dejdar a Peter Marcin. Preruší ho časomiera.

Foto: ČT

Po končení zábavnej šou prináša Jednotka Gala Repete show z roku 1993, Drišľakoviny a Senzi Senzus.

JOJ prinesie po správach Silvestrovský Panelák (20:15) a po ňom Česko Slovensko má talent - Silvester 2013 (21:30), zostrih 100 najlepších vystúpení. Po polnoci to bude Senzi Nový rok 2014.

Foto: JOJ
Markíza prinesie silvestrovské vydanie starého seriálu Susedia, po ňom To najlepšie z uragánu a hlavným programom bude Silvester s Markízou – zostrih zo starých silvestrovských šou Markízy. Vstup do nového roka bude Markíza očakávať z hviezdami seriálu Búrlivé víno.
Po polnoci ponúkne Markíza koncert Michala Davida v Lucerne.