Skylink zvyšuje servisný poplatok. Pozrite sa ako sa dá ušetriť

Skylink zvyšuje servisný poplatok. Pozrite sa ako sa dá ušetriť

Poplatky za Skylink a CS Link sa majú zvýšiť od 1. februára, informuje prevádzkovateľ.

 

 

Nový cenník platí od 1. 2. 2014.

Od tohto dátumu sa mení výška Servisného poplatku. Zvyšuje sa cena jednorazového poplatku na 12 mesiacov – zo súčasných 14,40 na 19,20 eur. Servisný poplatok platený mesačne (prostredníctvom SIPO alebo inkasom z účtu) sa pre slovenských zákazníkov nemení, ostáva vo výške 1,20 eur. Pre zákazníkov z Českej republiky sa zvyšuje úmerne k oslabeniu kurzu českej koruny. Po novom spoločnosť ponúka zákazníkom možnosť predplatiť si Servisný poplatok na 2 roky vopred, kde je cena rovnaká, ako pri pravidelnej mesačnej platbe. Pri platbe na 24 mesiacov je 28,80 eur (1,20 x 24).

„Zvýšenie ročnej platby Servisného poplatku zohľadňuje náklady spojené s každoročným premietnutím platieb, odpojovaním a opätovným pripojovaním kariet, u ktorých nebol Servisný poplatok včas uhradený," zdôvodňuje zvýšenie ročného poplatku prevádzkovateľ. Zákazníkom odporúča prejsť na pravidelnú mesačnú úhradu Servisného poplatku prostredníctvom SIPO alebo inkasom z účtu.

Aj naďalej platí, že Servisný poplatok je už zahrnutý v cene všetkých platených balíčkov z ponuky Skylink. Ich predplatitelia nemusia Servisný poplatok hradiť osobitne, uvedené zmeny sa ich nedotknú.

Ako ušetriť:

Ak zaplatíte do konca januára 2014 - zaplatíte iba 14,40 eur na nasledujúci rok. Ak vám servisný poplatok končí 1. 6. 2014 pri platbe do konca januára 2014 sa pridá tiež 1 rok,  teda do 1. 6. 2015. Ak tak urobíte neskôr, za ten istý balík už zaplatíte 19,20 eur

Zaplaťte poplatok jednorázovo za dva roky vopred - ušetriť tak môžete 4,80 eur ročne