V Plustelke pribudol Slovak Sport 1

V Plustelke pribudol Slovak Sport 1

Spoločnosť Towerhome dnes oznámila, že rozšírila ponuku Plustelky o športový kanál Slovak Sport 1. Voľná telka sa rozšírila o komerčnú prevádzku Slovak Sport 3.

Slovak Sport 1 bude dostupný automaticky každému divákovi Plustelky od 26. februára 2014.

Slovak Sport 1 prináša priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, hokejbalu a ďalších športov. Vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ďalší športový kanál prinášajúci zápasy NHL a duely európskych futbalových líg Slovak Sport 3 rozšíril ponuku Voľnej telky na sklonku minulého roka v testovacom režime. Od tohto mesiaca prechádza Slovak Sport 3 do komerčnej prevádzky a s tým súvisí aj avizovaná zmena na kompresný štandard MPEG-4.

Ponuku „je možné využiť bez mesačných poplatkov a prostredníctvom bežnej antény je k dispozícii viac ako 80% slovenských domácností. Pre využitie programov je potrebný DVB-T prijímač alebo televízor s podporou MPEG-4. Prevádzkovateľ Towerhome odporúča koncové zariadenia Plustelky – prijímač Zircon T3000HD alebo bezkartové moduly Plustelka," píše spoločnosť v tlačovej správe.